Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po Step up 1,2 sklamanie ako hrom: Veď ako inak nazvať niečo čo temer nič neponúkne? Snímok akokeby sprevádzali dve línie príbehov: Osud Luka, Natalie a príbeh Moosa, ktorých spoločným spojítkom je tanec. Avšak problémom je, že ani jeden z týchto príbehov vlastne nefunguje a tanec, ten taktiež nedokáže poriadne rozprúdiť krv v žilách. Výnimkou je iba tanečné číslo vo finále World Jamu a najmä svietiace oblečky, ktoré pôsobia neuveriteľne efektne. ()

Gonzi 

všechny recenze uživatele

Je to jen blbý film o tančení, který jsem v podstatě náhodou viděl v kině. Jenže kvůli němu jsem viděl zpětně taky 1. a 2. díl a později i 4. film. I když je to "jen blbý film o tančení" , tak z celé série "blbých filmů o tančení" ční vysoko nad ty ostatní. Rozhodně je to guilty pleasure kategorie, ale viděl jsem to už několikkrát (narozdíl od nudného zbytku série, který jsem prozíval) a rád se k tomu opakovaně vracím, protože je to sice jednoduché a hloupé, ale žánrově a technicky perfektně zvládnuté. PS: Hodně na tom dělá, že je určité míry hudba a tanec nejen prostředkem, ale samotným "hrdinou" filmu (díky Lukově dokumentování, či Moosově "one move can change the world"). ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Ani tento film mě nezklamal. Předchozí dva filmy se mi líbily. Kvalitní tance se objevují i zde a samozřejmě mě zaujala i hudba. Hodně lidí dává odpad snad jen pro "zábavu", ale z hlediska čistě moderních tanečních filmů za poslední roky je tahle série pro mě asi nejlepší, protože choreografie nemá odfláknuté. Na příběhové linii to kolísá, ale i tak mám chuť dát o jednu hvězdu více. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Komentáře ke scénáři si odpustím, možná snad jen dodám, že by mohl fungovat jako přehled nejtradičnějších klišé, ale upřímně, kašlu na něj, jsou tu sexy lidé, jsou tu vynikající tanenční scény a slušný soundtrack. To je přesně to, co od tanečního filmu čekám a Let´s Dance 3 toho nabízí vrchovatou míru. Škoda je, že občas se dá zaznamenat, že v některých scénách zaskakuje dublér. ()

Terez.S 

všechny recenze uživatele

Další z tanečních filmů, který (speciálně tady na čsfd) budou lidi buď milovat a nebo nenávidět. A já patřím spíš k té první skupině. Vždycky mě mile překvapí, že vymyslí další úžasné choreografie, že se neopakují .. Herci/tanečnící byli sympatičtí, talentovaní a (samozřejmě) krásní, potěšilo mě propojení s prvním (Camille je sestra Tylora Gage) i druhým dílem (MSA crew) a celkově se na to příjemně koukalo. Jedničku to v mých očích "nepřekonalo", ale líbilo se mi to víc než dvojka. Plus mě velmi potěšilo původní znění!!! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Při taneční scéně Moose (Adam G. Sevani) a Camille (Alyson Stoner) jsou na obrazech, se kterými dvojice tančí, Jindřich VIII. Tudor a jeho čtvrtá manželka Anna Klevská. (Sekyra)
  • Po tom, čo sa Muse dozvie, že mu schválili kombinované štúdium, má pri rozhovore s Kamilou na chrbte vak pri zábere zozadu, ale pri pohľade z predu nie. (tarponko)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama