Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Emanuel je vtipný, příjemný, kultivovaný člověk, který na rozdíl od Babiců a podobných umí vařit. co se týče jídla: je to jednoduché, poctivé jídlo, obvykle pocházející z italského venkova. Co se týče pořadu - kamera dobrá, hudba dobrá a Emanuelova čeština vtipná. Jasně, je to o individuálním vnímání, ale já na něj koukám prostě rád (a ještě radši u něj jím). A to jinak na pořady o vaření kašlu.... ()

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Po několika zhlédnutých dílech přehodnocuji svůj názor ve prospěch Itala. Stále mi pořad přijde poněkud nudný na svou délku, nicméně musím uznat, že jídla jsou výborná, vařená poctivě a z kvalitních surovin. A kuchař Emanuel je sympaťák. Italská kuchyně tu ještě nebyla, ovšem kdyby to bylo trošku svižnější, bylo by to ještě lepší. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Taliansku kuchyňu, až na cestoviny, nijako extra nevyhľadávam a ani doma nerobím. Ale jednoznačne súhlasím s názorom, že ide o jednu z najlepších resp. najkvalitnejších kuchýň sveta. Emanuel Ridi mi však pripadá ako skrachovaný, veľmi zlý pornoherec zo 70-tych rokov. Sorry, ale fakt. No a keďže v podobných projektoch veľmi záleží na hlavnej hviezde, musím ísť tým pádom s hodnotením nízko. Veľmi nízko. ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Ať už tenhle pořad kvality (co se filmu jako umění týče) má, nebo nemá, faktem je, že mě vážně inspiroval a konečně dokopal k vaření. Manu je sympatický chlapík, příprava jídel vypadá v jeho podání neskutečně jednoduše a člověka to fakt žene do kuchyně, aby si to vyzkoušel taky. (mimochodem, jeho čeština mi vůbec nevadí, ba naopak - přijde mi to celkem milé:-)) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Emanuel Ridi sa narodil v Taliansku, do Českej republiky sa prisťahoval za svojou manželkou a synom. Je majiteľom reštaurácie v Prahe, ktorá sa špecializuje na jeho rodnú kuchyňu. Tento podnikavý rojko začal dokonca natáčať vlastnú reláciu o varení. Jediné čím sa mi zdá trocha odlišný od ostatných nádejných televíznych kuchárov, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece, je jeho príšerná cudzinecká čeština. * ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama