Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková ztráta času...tomuhle filmu nemohhu dát ani 10 %...nesnáším tenhle typ humoru a ještě k tomu, když ve filmu zvířata mluví a nefungují, tak jak mají. Nento film byl prostě nehorázně trapný a nikomu ho nedoporučuji...stáhla jsem si to hlavně kvůli Stallonovi, ale nedošlo mi, že bude pouze mluvit jedno ze zvířat... ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dr. Dolittle mně tedy bavil mnohem mnohem víc, má pro mě nádech jisté kultovnosti; že jsem viděl Ošetřovatele, toho si naopak už do týdne nebudu vědom. Ano, je možno spekulovat, že za to může to, že jsem ho viděl, když mě bylo deset, či jedenáct, či dvanáct, či třináct... to jsou však spekulace, do kterých se nechci pouštět; abych mohl rozčísnout, jak že to skutečně je, musel bych si zopakovat Dr. Dolittla, do čehož se mně upřimně řečeno zas tak moc nechce - mluvících zvířátek bylo pro tento rok ažaž. ___ Griffin je bezpochyby slušný člověk, nejsem si však jist, zda si zaslouží svůj happyend. Vždyť ten chlap bral vážně i ty nejhloupější rady: pro mě nepochopitelně uspěl s radou, že tu, kterou miluješ, musíš střídavě ponižovat a střídavě chválit (cukr a bič?); lví láska (alespoň ta hollywoodská) se možná odehrává v pohybu od extrému k extrému, ta opravdová však musí být jinde... 40% ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Dokážu si naladit na úroveň, že zvířátka prostě mluví, v tom žádný problém. Ten vidím hlavně v přehánění. Zvířátka ať si klidně říkaj, že si člověk musí označkovat území, aby kdo ví co, ale když to ten člověk začne skutečně dělat, tak to už by musel být úplný debil. Ale on není debil. Takže taková nevyváženost. A té bych tam našel víc. U lidí i u zvířat. Ten celý vesmír vůbec nefunguje, naštěstí u komedie to není zas takový problém. A pak bych tu mohl psát něco o předvídatelnosti, ale to u komedií zas tolik neva. Větší problém je spíš to, že děj je takový idealisticky zkratkovitej. Někdo se třeba do někoho zamiluje, ale z toho děje, co člověk vidí, nemá pocit, že by k něčemu takovému mohlo dojít. Ale to je fuk. Nějaké umění od takového filmu člověk asi nečeká. Pobavit to chvílemi zvládlo, takže hodnotím průměrně. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

drake31 odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo sa ja len zapodievam filmami u ktorých viem že u mňa nemajú žiadnu šancu na úspech ? Ach tá zvedavosť, hnusná to vlastnosť človeka. Strašná, ale strašná kravina ktorá je poskladaná zo všetkého možného čo už bolo k videniu, naplnená až po kraj samými klišé, a ten trápny humor je absolútne ubíjajúci. Čuduj sa svetu prečo MGM nemá peniaze na lepšie projekty keď produkujú sračky takéhoto typu. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)

Reklama

Reklama