Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (872)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jako dycky, když si u něčeho přečtu námět a pak se začnu těšit. Nevyužitý potenciál!!! Postava Cameron Diaz je sice "sympaťanda" (a taky jediná sympatická postava v celém filmu...Bože, zakažte Segelovi hrát), ale pořád si drží to svoje "I´m a bitch" až zbytečně na uzdě (děsná škoda). Kdyby byla alespoň o jednou tolik větší sviní, než jakou tu předvádí, možná by to vytáhla i na tři hvězdy a ještě by jí člověk odpustil ty vrásky (který takhle byly na celym filmu tím nejzábavnějším). Holt nevyužitý potenciál je svinstvo nejvyššího kalibru... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadny zázrak, ale čo sa týka neslušných vecí, tak v tom to vie celkom zabodovať. Zo začiatku to pôsobilo dosť nudne a trápne (Cameron Diaz tiež nepatrila k svetlej stránke filmu), ale postupom času sa to celkom zaujímavo vyvíja až to nie je vôbec zlé. Nájdu sa aj vtipné momenty, pri ktorých sa dá celkom zasmiať, ale viac je tu tých trápnych čo je škoda. Takže je fajn, že sa môžme spoľahnúť aspoň na dobrých hercov, ktorý dej robia ešte lepším a nie je pri tom nuda. Komédia, pri ktorej sa moc nezasmejete, ale zaujme vás aspoň príbehom, či hereckým obsadením. 65% - 3* ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sama som prekvapená, že ma to celkom bavilo! V záplave predvídateľných romantických komédií, z ktorých 98% stejne nepozerám, vždy osvieži nejaká, kde je hlavnou postavou poriadna potvora - ktorej čoskoro začnete nadržiavať už len preto, že je taká "pravá od Mattela" a jej sladučkú kolegyňu s radosťou pošlete do prdele :-) ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Docela povedená žánrovka, která mě potěšila jak sama o sobě, tak mnoha odkazy na mé oblíbené Freaks and Geeks (jak personální tak tématické či doslovné). Nevzpomínám si, kdy by mi byla naposled Cameron Diaz tak sympatická, tahle mrcha ji slušela ohromně... Nic světoborného, ale na ukrácení odpoledne byste rozhodně mohli vybrat hůř... 60% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Herecky i scenáristicky nesnesitelná slátanina, vedle níž se tematicky podobný snímek Fakjů pane učiteli tyčí jako titán. Ten film je plný vyloženě hnusných lidí (Lucy Punch, Phyllis Smith, student s hrozivým akné, ad.), s nimiž hollywoodská dokonalost Justina Timberlaka kontrastuje tak dokonale, až se zdá, jako by se sem snesl přímo z Olympu - a v jeho případě mě skoro fyzicky bolelo sledovat tak skvělého herce, jak musí hrát tak debilně napsanou postavu. Cameron Diaz (o 8 let starší než Timberlake) zde vypadá spíše jako jeho matka a její pokusy o jejich sblížení mi nejen z toho důvodu přišly vyloženě nevkusné. Celkově mi ten film přišel neuvěřitelně stupidní, nevtipný a nestojící za pozornost. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Po celou dobu filmu nosí Elizabeth (Cameron Diaz) lodičky francouzského návrháře Christiana Louboutina, které se vyznačují červenou podrážkou. (Dr Lizal)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno