Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na opravdovou noční můru! Gigantičtí a nenasytní krokodýlové vylezli z jezera a terorizují nedaleké městečko. Podaří se obyvatelům přemoci krvelačné bestie? Biolog Nathan Bickerman (Colin Ferguson) se s rodinou přestěhoval k jezeru. Dříve se zde objevilo několik úmrtí po napadení krokodýlem, ovšem místní obyvatelé vědce ujistí, že nebezpeční obojživelníci jsou dávno pryč. Jeho syn však najde několik krokodýlích mláďat a začne je krmit. Z roztomilých ještěrek velmi rychle vyrostou krokodýlí bestie gigantických rozměrů a začnou ohrožovat nejen biologovu rodinu, ale celé městečko. (HBO Europe)

(více)

Recenze (99)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Babička to povídá furt, že jak nemrzne, přemnoží se všecko... Bohužel jsem díky téhle pohádce zjistil, že co do instinktů nejsem nic víc než průměrný aligátor; jakmile vidím pěknou nahatou holku, hned bych ji sežral. Tady jsem viděl tři hezký zadečky, tak za ně kousek hvězdičky. Jinak jedna z těch slabších trojek mé kariéry. Jo a nejlepší návod na zabití krokodýla? Rozhodně ho buď uhasit nebo natankovat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrný film od Syfy, je to špatné, hloupé, a ne moc krásné. Já se celkem bavil i když tentokrát jsem se občasně i nudil. Butler, Ironside jsou moc fajn herci, a dokonce i dobře hrají(a Ironside je prostě borec). A ostatní za moc nestojí. Efekty se mi zdály o něco více horší než ve dvojce, ale aspoň tohle mělo celkem spád a pár scén bylo skvělých. Můžu za sebe říct že celá serie má sestupnou kvalitu ale i tak se dost často bavím. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě nepřekvapuje jelikož tady na csfd.cz je banda inteligentů která dává odpady i tomu když zvíře mluví jelikož je to nereálné. K filmu celá série Jezero (pokud bude ještě 4 díl klidně do něj půjde má stoupající kvalitu zatímco 1 díl byl nehorázná sračka z které se většina lidí udělala dodnes nevím proč dvojka už byl slušný masakr a nejinak je to s tímhle.) Navíc v takovýhle typech filmu nejde o logiku a ani o herecké výkony ty herci ani ten režisér si určitě pro Oskara asi nepůjdou tak bych to bral taky trochu na zřetel. P.s. druhý a třetí díl se nelíší jelikož oba točil Sy Fy Chanell :-) ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

„Jezero 3“ je zabíjením celé série, pokračováním druhého dílu, který se o to zasloužil měrou vrchovatou. Není zde nic, co by mělo diváka zaujmout – nejsou zde zajímavé postavy, není zde dobrá zápletka, nejsou zde ani triky, které by stály za to, aby se na ně někdo vůbec podíval. Ty krokodýlové celou dobu vypadají, že se vznášejí ve vzduchu. A to, že tu nějaká holka ukáže prsa, to je opravdu málo na to, aby se na snímek dalo koukat. Zase přeprat krokodýla hasičákem, to je taky věc... ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem očekával podle názvu - horor, který díky svému rozpočtu (a tedy i trikům a hercům) působí jako parodie sama na sebe. Kdo očekával cokoli jiného, je blázen. Přesto jsem se trochu zvráceným způsobem bavil a některé hlášky byly opravdu geniální (nevím, jestli cíleně). Na párty plnou lidí super film. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama