Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

balone 

všechny recenze uživatele

Asi to bylo jen okolnostmi, ale vtip v některých scénkách mi přišel výborný a skvěle jsem se nasmál, bylo tam několik slabších míst, ale s tim se dá počítat, když se podíváme na některé režiséry. Celkově bych ten film hodnotil kladně, ale jen na jedno shlédnutí, víc není potřeba a ztratilo by to tu jiskru, také nedoporučuji se koukat na trailer. 65% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

Reklama

MiiRA 

všechny recenze uživatele

První scénka s Hughem a Kate ... tak dlouho jsem se nezasmál! Za tu tak 5* pro mě, ale postupem času v ostatních scénách to ztrácelo kvalitu a šlo to dost dolů, až je to někdy nevkusné, ale sem tam se musí člověk zasmát. Stejně nechápu, jak do toho tolik top známých herců šlo! Celkově to není komedie pro každého. Slabé 3* díky první scéně v restauraci a posledního projevu v basketu. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Příběh s Kate Winslet a Hugh Jackmanem strašný, teda asi dvakrát jsem se trochu zasmál, ale jinak děs (1*). Domácí škola Naomi Watts mě docela pobavila, takový průměr (3*). Srací příběh Anny Faris bohužel otřesný (odpad). Rozhovor v obchoďáku mezi sexy Emmou Stone a Kieran Culkinem o ničem, absolutně postrádající vtip (odpad). Superheroes rande s krásnou Kristen Bell, Umou Thurman, Justinem Longem atd. strašně trapný (odpad). iBabe s Richardem Gerem a Kate Bosworth bez komentáře (odpad). První měsíčky Chloë Moretz ač nechutný, tak zábavný (4*). Trpasličí Gerard Butler a proti němu dvojice Seann William Scott a Johnny Knoxville (3*). Vadí, nevadí s Halle Berry docela vtipný (2-3*). Terrence Howard jako kouč basketbalistů, další zbytečnost (1*). A na závěr Beezel proti Elizabeth Banks. Taky mimo, ale dobrý místa se najdou (2*). Shrnutí: Trapný bylo úplně všechno, ale aspoň u něčeho jsem se stejně zasmál (slabý 2*) :D ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Pokud rádi hledáte jehly v kupce sena, či spíš dobré vtipy v hromadě trusu, tohle je film pro vás. Rande Jackmana s Kate Winslet, autentická domácí výuka s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a motivační proslov trenéra basketu, Terence Howarda, byly pro mě v zásadě jediné skeče, u kterých jsem cítil, že netrácím čas, a u kterých se mi občas koutky úst kroutily do něčeho, co by s trochou dobré vůle šlo nazvat úsměvem. U většiny ostatních částí, ústřední zápletku o filmu 43 nevyjímaje, jsem měl pocit, jako by mě někdo velice jemně, ale zato odhodlaně lobotomizoval. 30% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • V úvodu filmu, kdy spolu vedou dialog Charlie Wessler (Dennis Quaid) a Griffin Schraeder (Greg Kinnear), se druhý jmenovaný napije z láhve. Nejdříve otevírá skoro plnou láhev, v dalším záběru ji má napůl prázdnou a následně opět skoro plnou. Během scény se to podobně prostřídá několikrát. (masekjc)
  • Původně kolovaly úvahy, že číslo v původním názvu filmu, Movie 43, bude udávat počet herců, což se ukázalo jako omyl. Ve skutečnosti je v něm mimochodem přesně 110 herců. (Cheeker)

Reklama

Reklama