Reklama

Reklama

Zombieland: Rána jistoty

  • USA Zombieland: Double Tap (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail BreslinováEmma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem ReesemPaulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (520)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vymodlený sequel, na který fandové čekali 10 let a tak za 10 let dostaneme vzhledem k výsledkům další. Po mém znechucení z Jumanji 3 jsem se bál, jestli Soňáci to samé neprovedli Zombielandu, jemuž jsem přišel na kloub až letos při druhém zhlédnutí, což se nepotvrdilo, nebo minimálně ne zcela. Jedná se o takový ten propočítaný kalkul s více téhož (až nám ta Abigail vyrostla a zakulatila se), což jsme ovšem tak trošku chtěli a tudíž asi bude zklamáno jen málo fanoušků jedničky, jež jistě dvojku viděli o pár měsíců dříve než já. Jsem rád, že si to můj oblíbenec Woody Harrelson stále tak neskutečně dává a pevně doufám, že ještě pár let zůstane cool. Musím ještě poznamenat, že v posledních letech jsem si hodně oblíbil humor scénáristů Rhetta Reese a Paula Wernicka, takže budu taktéž doufat, že neusnou na vavřínech a vypracují se po vzoru Lorda a Millera třeba ještě výše...7/10 ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Film zaujal už po objevení Columbia Pictures. Důležité, že si nic extra nehraje a chce pobavit. Nutno říct, že mu to daří. Deset let je hodně, ale i tak jsou Columbus, Tallahassee, Wichita a Little Rock v dobré kondici. Navíc k nim přibudou nové postavy Albuquerque, Flagstaff, Nevada (Reno), ale hlavně Madison (člověk si říká, jak mohla přežít tak dlouho se svoji "chytrostí a musí začít věřit teorii od Tallahassee). Pak je tu pacifista Berkley a komunita Babylon (možno číst Bejbylun). Pěkná ČSFD projekce u které jsem se dost zasmál. A film má po titulkové scénky. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Podle mě zcela srovnatelné s jedničkou (kterou to trochu vykrádá), na můj vkus je zde ale už nějak moc postav, humor mi tak z 80 % přišel zcela nevtipný (a třeba závěrečná scéna s Billem Murrayem je podle mě prostě jen trapná), a celkově si prostě nemyslím, že by jednička byla tak strašně úžasná, že by bylo nutné natočit po 10 letech pokračování, protože třeba za stárnoucího Woodyho Harrelsona mi trochu bylo zástupně trapně, Emma Stone mi zde definitivně potvrdila, že už je stará a nehezká (k čemuž byly náběhy už někdy v La La Landu), a to co se stalo s Abigail Breslin po 10 letech radši nebudu komentovat, vypadá tady jak nějaká obtloustlá pětatřicítka. Jen ten Jesse Eisenberg vypadá stále naprosto stejně, což je svým způsobem fascinující a současně strašidelné, navíc mi z té čtveřice vadí nejvíc právě on. Některým fórům se tam člověk celkem zasměje - například postava blbky, kterou tam ztvárnila Zoey Deutch, mě docela bavila, ale jinak mě ty neustálé narážky na jedničku a otravné opakování pravidel přežití spíše jen iritovaly a utvrzovaly v názoru, že toto je film natočený hlavně pro fanoušky jedničky, jejíž popularitu jsem vlastně nikdy moc nepochopil. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Zábavnější, odvážnější a sympatičtější než 10 let starý předchůdce, který rozmetal veškeré pochyby o tom, zda nejde o zbytečný sequel. Chemie mezi ústřední čtverkou nezlomná, zombie porce nápadů zdánlivě nekonečná a dialogy tak barvité, že tomu zkrátka a dobře nejde odolat. Takhle se dělá pokračování, dámy a pánové. A přitom jde o takovou banalitu. Nebýt toho, že tomu v poslední třetině dochází dech, šlo by o letošní mega pecku. Takhle jen parádní nášup. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nečekal že s tímhle filmem si podám pac už během loga filmové společnosti, ale stalo se. Celý příběh je víc postaven na rozdílech hlavních postav, jejichž dementnosti kraluje blonďatá Madison, takovou kravku nenajdeme ani na poli s stádem od Milky. Záměrná přepálenost téhle postavy mě fakt rozesmívala a pokud dostala scénu s Woodym bylo vymalováno. Chemie mezí hlavními představiteli fungovala za jedna, z filmu šla absolutní pohoda, zombík typ Homer pobavil v každý scéně, zejména chytání motýlků zvládal na jedničku. Tohle je opravdu zábava, která má jedinou ambici, rozesmát. Do jaký míry se to u každém z nás povede je už na každém z nás, za sebe říkám, že už ani nepamatuji, kdy jsem odcházel z kina v takový pohodě a vysmatej jako lečo. Woody je fakt masér ! p.s. Ban pro jednoho místního kretena, který hodnotí každou očekávanou kinopremiéru záměrně opačně, jen aby se stal na pár hodin středem pozornosti aniž by ty filmy viděl by nebyl ? Na jeho adresu bych použil jednu veletrefnou hlášku z mého milovaného Predátora "Sereš mě, dobytku" . ()

Galerie (40)

Zajímavosti (22)

  • Film šel do kin jakožto oslava desetiletého výročí filmu Zombieland (2009). (MeanWhile)
  • Bionafta má bod vznícení kolem 130°C (běžná nafta cca 52°C), což znamená, že by tak lehce nezapálili vyteklou naftu. (LaserJet)

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

Reklama

Reklama