Reklama

Reklama

Autobus se zaměstnanci jede na firemní výlet, pak se zastaví na mostě, který je v rekonstrukci. Jeden z nich, Sam, se řízne o sedadlo do prstu a při pohledu na krev má předtuchu, že most spadne a zemře mnoho lidí, včetně jeho kolegů a přátel. Na nic nečeká a přesvědčí své přátele, spolupracovníka a šéfa, aby opustili most, že se brzy zhroutí. Tím, že ho uposlechli, si zachránili životy. Agent FBI Block má s touto skutečností problém. Ví sice, že Sam se na zhroucení mostu nijak nepodílel, ale chce vědět, jak je možné, že tušil, co se stane. Po zádušní mši za zemřelé kolegy jsou Sam a jeho přátelé osloveni místním koronerem, který je varuje, že smrt nelze podvést. Všichni si myslí, že to jsou jen řeči, a neberou na jeho varování zřetel. Jenže tyto nic netušící duše neměly přežít! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (690)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nejlepší úvod ze všech Final Destination. Pak se vše odehrává tak nějak furt stejně v duchu celé série a ničím nepřekvapí. Samozřejmě jsou smrti parádní, ale tak nějak tomu opět něco chybělo.Já vidět během týdne tolik smrtí, tak asi nejdu jentak do práce, či že bych řešil takový hovna, jako zde všichni zúčastnění. I tak jsem se ale parádně bavil a závěr byl excelentní + rekapitulace všech smrtí, ze všech dílů. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Spíše "Neodvratný konec série 5"... Kdy už konečně tenhle zlatý oslík přestane srát prachy, a americká teen generace chodit na tuhle mizernou sérii, která byla zajímavá první díl a od té doby to jsou jen stále se opakující variace na stejné brdo? Další si už pozornost mého µTorrentu nezíská. Stejně mrtvé jako Saw a její komediánské pokračování 60% ()

Reklama

LihO 

všechny recenze uživatele

Neuvidíte nič, čo by ste už nevideli... tvorcovia sa dokonalo držali očividne osvedčenej šablóny "lacný úvod, vízia, panika, únik smrti, trápne vyšetrovanie, trápny pohreb, pomalé umieranie", vykrádali predošlé diely ako sa len dalo a dokonca sa znížili až na takú úroveň, že museli používať klišé typu "kvapkajúca voda na zásuvku, či kábel s poškodenou izoláciou", "žene, predierajúcej sa v dave ľudí, padnú na zem okuliare a niekto ich odkopne/zašlapne a potom je slepá ako krtko", "niekto sa pozerá na niečo záhadné, napínavá atmosféra, potom ho niečo vyruší a keď sa pozrie späť, tak to tam už nie je..." a rôzne iné úchylnosti, vďaka ktorým som sa smial na tej zúfalosti scenáru... aspoň, že tie 3D efekty boli celkom pekné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $42,587,643Tržby Celosvetovo $157,887,643Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,940,049Tržby za predaj DVD v USA $6,660,796║ Až na tie niektoré premrštené nechutnosti to je návrat k tomu lepšiemu, lebo 3 a 4 za moc nestáli, tak 5diel prináša určité zadosť učinenie a fanúšika prvých dvoch dielov aspoň trošku poteší. Úvod mohol byť ešte o kúsok viac bombastický, tam sa mali tvorcovia o kúšček viac pohrať, lebo potenciál tam bol, bolo tam na čo pozerať, lenže pôsobilo to dosť rozkúskovano, nesúvisle, triky celkom obstáli. Herci ušli, príbeh sa dal zniesť, aj keď sa nevyhol hlúpym scénam. Potešil dosť záver, ten hlavne prekvapil. /55%/ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pocta předchozím dílům (závěrečné mrknutí autorů pobavilo), která svižně začala, slušně pokračovala a trapně skončila. A všechny tři mnou vyjmenované fáze si tu rozdělte na zhruba půlhodinové segmenty. Tenhle díl je přesně jako ta autodráha z trojky, jenže tahle vás celou dobu poveze jen směrem dolů a to bez větších výmyků. Sice to není zrovna zábava, ale pořád si můžete oddychnout, že se s váma neutrhla a celou jízdu jste přežili ve zdraví, což se o těch nudných, dokola kroužících nascarech, na které jsme dostali lístky předloni, říct nedalo XD. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (28)

  • Keď ''posol smrti'' (Tony Todd) vysvetľuje tým, čo prežili, že smrť je nerada oklamaná, hovorí, že toto už videl. Bol síce v prvej a druhej časti, ale päťka predchádza jednotke, takže to ešte zažiť nemohol. (ČSFD)

Související novinky

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama