Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Já se nedivím, že se to lidem líbí. Ono to bylo natočeno právě proto, aby se to lidem líbilo. Škoda. Mohli to natočit tak, aby to lidi milovali. Jsem zvědav, jestli ještě bude někdy natočen nějaký velký horror, o kterém se bude s nadšením a úctou mluvit ještě za třicet, čtyřicet let, tak jako se dnes mluví o klasikách ze 70. a 80. let.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Tak Rimsy 4/5 zde, na Moviezone jeho recenze 7/10. No, čekal jsem více osmiček, takže jsem mírně zklamán. Ale nakonec je důležité jen vlastní hodnocení :)

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ať tak nebo tak, ono to něco velkého mohlo být a není. A to mě mrzí. Další šance bude za jak dlouho? Dvacet, třicet let? Toho bych se ještě teoreticky mohl i dožít. :-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

DaViD´82

První trailer nebyl (až na poslední scénu) ještě tak strašný, takže chápu, že tě jakožto nenáročného diváka navnadil. ;-)

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Sice se považuji za nenáročného diváka, ale já se těším. Ostatně to uvidím dnes. Pro "Amblin produkci" mám srdeční slabost a dle těch několika málo reakcí co jsem viděl/četl, to právě na tomto aspektu dost stojí. A jakkoli jsem viděl pouze hned ten první trailer, tak na mě zafungoval famózně. A pokud tam budou nějaké laciné lekačky (což během finále v domě asi nevyhnutelně být musí), to mi přijde skoro až vedlejší. Stejně tak jestli podchytí Pennywise, pro mě předloha stojí i padá na něčem zcela jiném a to dle toho prvního traileru i reakcí zdá se pochopili.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Víš jistě, že to nejsou zaplacené recenze v rámci reklamy? Jsem schopen číst v angličtině, ale nechci zbytečně ztrácet čas.

Myslím, že si stačí počkat ještě pár dní a bude jasno.

Každopádně už teď je vlastně jisté, že nepůjde o žádné veledílo.

A přitom mohlo jít. To mě na celé věci mrzí nejvíc.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, TheDarKnig

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

Slušné hodnotenie aj na Metacritic - zatiaľ skóre 72 od 22 kritikov

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Tak jsem si přečetl tu Fukovu recenzi a žádné překvapení. Spíš by mě překvapilo, kdyby ho to nadchlo. Vlastně by mě překvapilo, kdyby to nadchlo vůbec někoho, kdo není absolutně nenáročný divák, teenager, případně nemá v hlavě úplně vymeteno.

Tohle bude pěkně promrhaná příležitost. Zatím to zachraňuje reklama, zaplacené takyrecenze a vůbec všechen ten hype. Ale počítám, že bublina už brzy splaskne.

Přátelé, jak rád bych byl mile překvapen.

Jenomže jakým způsobem by ještě mohl být člověk vůbec překvapen, když ví, co se kolem toho filmu dělo, kvůli čemu byl vyhozen Fukunaga, jaké mělo studio podmínky, proč byl v důsledku najmut Mamánek Muschietti a navíc (kurva) viděl ten trailer, díky kterému už si nikdy z hlavy nevymaže všechny ty vlezdoprdelské baf (fakt děsně cool a in) baf záběry, jasně se vnucující tomu nejméně náročnému a nejméně přemýšlivému publiku.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Yoshitsune, DaViD´82

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama