Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než talentmania, ale nevidím důvod dávat tomu 3 a už vůbec abych dal krásné 4*. Nevím, čím by si to mohl tento pořad zasloužit. Moderátorsky to raději vůbec nebudu hodnotit hlavně proto, že Prachaře prostě nemám rád, s tím se už nic nenadělá, takže tuto stránku raději do hodnocení nepočítám. Takže skočim na porotu - snaha o nové tváře v porotě, mi přijde sice jako dobrý, ale bohužel jediný dobrý nápad. Hlavně, že to sou tváře, které sou rozumné. Kraus je dobrej, ale teďka je vidět všude, až mě už trochu leze krkem, ale třeba srovnávat Lucku Bílou a Šeredovou to nejde, protože Šeredová ta je pro mě s IQ v záporných číslech, to ukazuje pořád, Bílá je úplně něco jiného, ale věřím, že to lidi chtěj, aby tam byla vymaštěná a vyprsená Šeredová a věřím, že talentmanie má větší sledovanost než tohle. Viz můj komentář k talentmanii. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na britskou verzi to asi nemá, přesto musím říct, že Tv Prima si s tím pohrála velmi dobře, úroveň tam je vidět! Porota se mi také velmi líbí - neuráží, je vtipná, to samé moderátorské duo. Sleduji to, i když nemůžu říct, že bych z toho zase vstával ze židle, někdy více zábavné, někdy méně. Myslím, že 3* jsou akorát.. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

Fevas 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než Talentmánie? Určitě. Dokáže se to aspoň trochu vyrovnat originálu? To už moc ne. Takže když si to shrneme, první řada byla úžasná, nemohla bych si stěžovat. Ale v druhé řadě se něco změnilo... a to něco mi tam hrozně vadilo a pokud se to objeví v třetí řadě, vadit mi to pořád bude ale tentokrát i možná víc. 53% zaslouženě ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Je akceptovatelné, pokud ve vile VyVolených blbne travetita, ale že "odborná porota" do souboje nepoměřitelných talentů vybere travestitu, který v říjnu przní vánoční písničky Mariah Carey, to je nepochopitelné. Moderátorská dvojice není sice tak sebestředná jako konkurenční Leoš Mareš, ale výsledek je podobný - oblbnout diváky, aby mačkali esemesky... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama