Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako sa môžu porovnávať rôzne disciplíny ,do ktorích ľudia robia navzájom. Nechápem ako sa dajú porovnávať vystúpenia jednotlivcov zo skupinovým vystúpením nejakého súboru. Superstár, Let´s dance... boli aspoň v niečom objektívne, a to že ľudia predvádzali len výkony v jednej oblasti (odhliadnuc od sútaže krásy, ktorá sa potom z nich stala). Ale tu? Tu je to všetko nakope žonglér, spevák, folklórny tanec a ďalšie prapodivné (anti)talenty. Je to niečo ako by sme porovnávali nejakého Michaela Flatleyho s jeho veľkolepou šou Lord of the Dance a Martina Babiaka tahajúceho nejakú áriu z opery. Obaja sú síce kapacity v tom čo robia, ale ich výkony sa nedajú absolútne porovnávať. Avšak Michael by ziskaval esemesky len taký frkot, pretože obsiahne cele pódium nakoľko Martin stojí v kľude uprostred pred mikrofónom, a celý svet si ho váži. Povestné porovnávanie hrušiek z jablkami. Porota: režisér so 14 čiernimi zásahmi na ČSFD, voláka modelka ktorá síce dobre vyzerá, ale keď otvorí hubu hneď viete čo je zač, ?spevák? ktorý už pekných pár rokov vysedáva na porotcovských stoličkách a mudruje, uráža a strúha machra na kamery. Jediná normálna je Adela i keď po x rokoch čo vystupuje po kadejakých podobne zameraných reláciách je to už dosť okukaná tvár. A Mareš je kategória sama o sebe po tom ako ho už spominaná Adela sfúkla na celej čiare pri Superstár sa stále tvári ako by bol najlepší a najcoolovejší moderátor. Videl som len pár minút, ale keďže nemám 14 rokov aby som bľačal niekde pod pódiom nechám si s kľudným svedomím tento program utiecť. ()

Reklama

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Já už fakt nemůžu... Proč se mám koukat na samé reality-show a podobné "soutěže"? Já sice chápu, že se tu najde spousta jednodušších jedinců (bez pardónu), kteří se na něco podobného skutečně těší (respektive dívá), ale z jakého důvodu to má odnést normální, inteligentní divák? Kdyby mi nevadily vulgarismy, tak teď celou Novu pošlu tam, kam už pěkných pár let patří (důvody: Ordinace v růžové zahradě, Ordinace v růžové zahradě 2, Výměna manželek, Big Brother, Česko hledá Superstar, Česko-Slovensko hledá Superstar, Stahovák atd.). P.S.: A když už podobný výmaz přeci jen vysíláte, tak si alespoň odpusťte ty trapné spoty, reportáže v TN a blikající odkazy zasazené do filmů či seriálů. Díky. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Pár názorů na tyhle talentový soutěže jsem si přečet. Přiznám se, že na tu na primě taky koukám. Nakonec proč ne. Přiznám se, že jsem se kolikrát ani nestačil divit, co lidi dokážou. Jenže průser je, že Nova chtěla jíte ve stejných šlépějích a nevěděla jak na to, protože jí oficiální licenci Prima vzala. Nakonec si vymysleli svojí soutěž, která má naprosto nesmyslný pravidla. To bych zase až tak neřešil, chtěl jsem se hlavně pobavit. Jenže když vyberou porotu, která čítá dva profesionály, Zdeňka Trošku, kterého tam nacpala jenom proto, že mu Nova zaplatí film a Alenu Šeredovou, kterou v půlce vyhodí, protože tym byla uplně k ničemu, tak to trošku nechápu. A co víc...divákovi přinesou naprosto nemožnou náhradu v podobě Mr. GS. Příště se tak možná setkáme i s Petrem Rychlým z natočta. No já bych se ani nedivil. Trapnější tak žádný pořad už ani být nemohl a Nova jen stále ukazuje, jak je neskutečně vzadu oproti televizi, která jí před pěty lety ještě ani nešlapala na kotníky. Jediný plus je už jenom Leoš Mareš, jenže ten tam nic nezmůže. Když tak nad tím přemýšlím, tak si ještě vybavuju jeden celej díl o tom, kde diváci měli svými smskami vybrat moderátorku pro Leoška...aneb pohoňte mi pořádně ego, ať si mezi těmi roštěnkami můžu vybrat ten nejlepší kousek a za Vaše prachy. Televize Nova, styď se. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama