Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Mainstreamová the-most-mass zábava pro všechny - teda podle tvůrců ano. Ale stydím se, že jsem viděl těch pár minut téhle nevalné, rozkydlé, pochybné, neurotické, odporně zapáchající show. Porota zasedá v následujícím složení: 1) žvatlající obtloustlý čert s jemňouškým "š", 2) jen trapně hýkající taliánská fúrie, 3) áďuška pinocchio a 4) hýkoň šťourající se v uchu. K tomu moderátor Ferro Ferrari, který mně saje nervy jako Dracula krev. Komerční hnuszszszs. ()

Reklama

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

908. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) ODPAD! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zvědavost donutí člověka provádět různé hlouposti - třeba absolvovat tento pořad, protože s osmi procenty už to přece musí být slušná čurina, ne? Ne. Hledám jedno výstižné a nevulgární slovo pro vyjádření pocitu z této debility show. TRAPNOST - to je ten správný výraz. Moderátor, porota i většina soutěžících ve mně vyvolali silný pocit trapnosti. Ale za těch pár skutečně talentovaných jedinců šoupnu jednu hvězdičku. Zvědavost byla ukojena, v tomto experimentu nemíním pokračovat. 10% ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u kauzy Big Brother vs. VyVolení, Nova dojíždí na stejnou umělost její "show". Okoukané tváře, nudný Mareš a nemožná porota v čele s Troškou. Trapně zkopírovaná licence, reklamní masáž v Super, kde Nova zaplatila redaktory, aby co nejvíce pošpinili konkurenci. Zkrátka zkrachovalá, nudná soutěž s příšernou režií a děsnou plastyčností. 0% 29.08. 2010 ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama