Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

____ MŮJ ODPAD JE NAPROSTO OPRÁVNĚNÝ. ____ Kdybych měl přimhouřit obě oči, vyšel by mi stejný verdikt. Každý si vzpomene na ať už Českou superstar, tak třeba Československou. Sice tam byl pořád ten trapný Mareš s jeho ubohými vtipy, ale pořád se dalo na co koukat a i porota byla docela dobrá. A teď se vraťme do reality. Všechno je úplně NAHOVNO!!! Jinak se to řící nedá. Omlouvám se, ale když v porotě sedí totání ne-režisér, namyšlená modelka a bývalá kolegině Leoše Mareše v moderování Adéla Banášová, ani Habera to nezachrání. Dokonce i on mně po prvním dílu úplně otrávil. NOVA předvedla také jednu věc, kterou jsem si u ní všiml před pár měsíci. NOVA KOPÍRUJE!!! Poprvé jsem si toho všiml, když jsem se na ČT1 koukal na film s hlavní rolí Al Pacino a Nova hned musela konkurovat a nasadila film, kde Al Pacino hraje také hlavní roli. TV PRIMA mně natchla svojí energií do každých dílů, kterou dodávala skvělá porota a dva nejlepší moderátoři, hlavně pro mně Jakub Prachař. Prima skrátka KONEČNĚ ztrapnila celou pošahanou NOVU. Jsem jim za to vděčný. Odpad Talentmanii patří jasně, není o čem diskutovat. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácká show aneb šaráda s přeplaceným moderátorem bez špetky kvality (umělecké i co se týče humoru). Na druhou stranu Leoš to občas táhl (a jeho sličné pomocnice) a zbytek zvládli účinkující. Dvě talentové soutěže ve stejné době a ve finále uvidíte na obou stanicích v podstatě identické složení, jen jiná jména a tváře:). To, že Talentmánie nemá původní licenci nebyl ve výsledku takový problém(ta páčka proboha), jako naprostá sterilita a odpudivost vyřazovacích kol. Po tom ovšem přišla změna k lepšímu (a tím rozhodně nemyslím výměnu krásné Alenky Šeredové za dvojíci GS->z bláta do louže). Vyřazovací kola byla zajímavá a hlavně gradovala, i když závěrečné superfinále bylo na pěst člověku, který tento koncept (jakoby) vymyslel. Nelze upřít, že druhou půlku Nova s Markízou zvládla zajímavěji, poutavěji a obě stanice se dokázaly dostat ze dna až na slušný průměr. Jsem rád, že vyhrála ta, která měla, snad bude stále takový anděl. PS: Jak šel čas s hodnocením: po třech dílech - 1291 hodnocení s průměrem 8%, po pátém:1791/10%, po šestém 1923/10%, po sedmém 2009/10%, po osmém (soudný den): 2296/10%, první vyřazování 2511/11%, druhé 2756/10%, třetí 3001/11%. Poslední osmifinále:3391/11%. Superfinále:3616/11%. Jako tradičně přehnaně odpálená show, protože to vysílala Nova... Jinak, Nova prodala show vzhledem k sledovanosti lépe. Prima má stále co dohánět. ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že těch pár hvězdiček, které se díky tomuto pořadu dostanou nahoru je důvod proč takové pořady dělat. Otázkou je co je na nich poutavého, lákavého snad i filmového, že to bylo zařazeno do československé filmové databáze. Já se obávám, že nic. Opravdu musím souhlasit s názory, že už jen výběr poroty a přístup Novy k tomuto pořadu je opravdu ostuda a krok zpátky, oproti jiným skoro stejně trapným soutěžím. Mistr GS jsou dva, kteří svým dnešním humorem spíše pohoršují a já se obávám, že v této vysílací době tito dva nemají co dělat. Troška - nic prototi němu nemám, jen se obávám, že jako lidský, chápavý a empatický porotce trochu selhal a budí dojem senilnějícího starce, který ukápne slzu nad každým malým děckem nebo zvířetem... To prosím už je trochu moc. Habera je zase hulvát. Mareš je Mareš, to by dle mě měló být nové synonimum pro nadávku. Jediné co musí zkousnout snad každý čechoslovák je pohled na Banášovou, které to mnohdy opravdu sluší. PS: všichnui kritizují reality show jak na nově tak na primě, já mám rád ty soutěžící a spíše ty schopné a když je tam blbec Pizza Rauš a nebo Leonid Mareš tak prostě přepínám kanály... :-D ()

st.verka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už na N@vě pochopí, že na tuhle trapnou moderátorskou sestavu už nikdo není zvědavý. A čím to, že jim Prima vytřela zrak? Někdo by se tam měl nad tím zamyslet a nedělat z nás hlupáky, kteří spolknou všechno, co jim obrazovka nabídne. Tuhle soutěž projeli na celé čáře. Zkrátka další trapný X faktor. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama