Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Reklama

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u kauzy Big Brother vs. VyVolení, Nova dojíždí na stejnou umělost její "show". Okoukané tváře, nudný Mareš a nemožná porota v čele s Troškou. Trapně zkopírovaná licence, reklamní masáž v Super, kde Nova zaplatila redaktory, aby co nejvíce pošpinili konkurenci. Zkrátka zkrachovalá, nudná soutěž s příšernou režií a děsnou plastyčností. 0% 29.08. 2010 ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako sa môžu porovnávať rôzne disciplíny ,do ktorích ľudia robia navzájom. Nechápem ako sa dajú porovnávať vystúpenia jednotlivcov zo skupinovým vystúpením nejakého súboru. Superstár, Let´s dance... boli aspoň v niečom objektívne, a to že ľudia predvádzali len výkony v jednej oblasti (odhliadnuc od sútaže krásy, ktorá sa potom z nich stala). Ale tu? Tu je to všetko nakope žonglér, spevák, folklórny tanec a ďalšie prapodivné (anti)talenty. Je to niečo ako by sme porovnávali nejakého Michaela Flatleyho s jeho veľkolepou šou Lord of the Dance a Martina Babiaka tahajúceho nejakú áriu z opery. Obaja sú síce kapacity v tom čo robia, ale ich výkony sa nedajú absolútne porovnávať. Avšak Michael by ziskaval esemesky len taký frkot, pretože obsiahne cele pódium nakoľko Martin stojí v kľude uprostred pred mikrofónom, a celý svet si ho váži. Povestné porovnávanie hrušiek z jablkami. Porota: režisér so 14 čiernimi zásahmi na ČSFD, voláka modelka ktorá síce dobre vyzerá, ale keď otvorí hubu hneď viete čo je zač, ?spevák? ktorý už pekných pár rokov vysedáva na porotcovských stoličkách a mudruje, uráža a strúha machra na kamery. Jediná normálna je Adela i keď po x rokoch čo vystupuje po kadejakých podobne zameraných reláciách je to už dosť okukaná tvár. A Mareš je kategória sama o sebe po tom ako ho už spominaná Adela sfúkla na celej čiare pri Superstár sa stále tvári ako by bol najlepší a najcoolovejší moderátor. Videl som len pár minút, ale keďže nemám 14 rokov aby som bľačal niekde pod pódiom nechám si s kľudným svedomím tento program utiecť. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama