Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale no, až také zlé ako všetci hovoríte to veru nebolo. Náhodou celkom pozerateľné a zaujímavé. Aj keď to spočiatku až príliš pripomínalo film The Bounty Hunter, neskôr už si to našlo svoju vlastnú cestu a išlo to skôr líniou kriminálky. Takže podľa mňa celkom fajn, aj keď miestami trochu absurdné, ale zase na druhú stranu tam nechýbalo aspoň nejaké napätie a malo to dokonca aj prvky komédie, čo nikdy neni na škodu. Je síce pravda, že Katherine Heigl sa hodí skôr do iných typov filmov, no ani tu nebola na zahodenie. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Z americkej tradície, ktorá už beztakk robí hanbu prezumpcii neviny a ochrany súkromia, urobia ešte tupý film, kde po úsmeve a krimi nie je ani stopa. V teplom bahne preváľané gagy a reči, kde si sypem popol len a len na svoju hlavu, že možno som mal počúvnuť pud sebazáchovy. Na druhej strane ma sem priviedli prsia Heigl. Námatkovo len... Hnus vzťahov a degradácia slova. (videné 07.02.2016, JOJ archív) ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Slyšíte to? To Katherine Heigl zatlouká poslední hřebíček do rakve své kariéry. A přitom to po Zbouchnuté vypadalo tak nadějně... Slečna nebezpečná je direct-to-dvd slátanina, která nemá v kinech vůbec co dělat. Chcete romantiku? Nedostanete ji. Chcete komedii, akci? Nedostanete je. Nechcete Heigl ve sprše? Dostanete ji! 30% ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Divím se že Heigl vzala tendle scénář, ale možná je v kriti nebo kdo ví kde. Film toho moc nepřinese, spíš vás připraví o čas. Já osobně jsem ho viděl asi na pětkrát po částech a vůbec nevadilo, že jsem si to pustil někde jinde. Neděje se tam toho tak moc, příběh je klasicky slabý a frajírek na konci se ke všemu přizná, sám od sebe. proč by to dělal? Každopádně je to místy lehce vtipné, ale ne až tak, že bych se tomu aspon zasmál. Jen mi vyskočil koutek rtů a to bylo všechno. Po technické stránce věci můžu tak komentovat pouze kameru, která místy stála za to, ale těch míst bylo poskrovnu. Klasické cliché záběry už tady byly mnohokrát... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema Lišov - Kvůli Katherine Heigl jsem se rozhodl, že si film pustím. Ovšem po 30-ti minutách jsem to musel vypnout. Byla to neskutečně nudná rádoby akční komedie, bez špetky humoru. Nejspíš už film nikdy nedokoukám. A to jsem chtěl jít na film do kina. Ještě že jsem to neudělal, to bych peněz za kino litoval jako snad nikdy. 29% (with J.) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama