Reklama

Reklama

Úkol, který na Barneyho a jeho bandu žoldáků ze staré školy čeká tentokrát, se zdá na první pohled celkem snadný. Nic ale od začátku nejde podle plánu. Když během akce psychotický nájemný terorista zabije jednoho z Barneyho lidí, Postradatelní v touze po okamžité odplatě rozpoutávají přímo v srdci nepřátelského území peklo na zemi a kosí jednoho protivníka za druhým. Uprostřed všeho zmatku navíc musí na poslední chvíli zajistit, aby se pět tun plutonia vhodného k výrobě jaderných zbraní nedostalo do špatných rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (2 340)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obecné nadšení chápu, protože vidět všechny ty legendy dohromady má prostě zvláštní feeling. Bohužel když vezmu v potaz, že film má i jiné kvality a atributy než-li herecké obsazení a vzájemnou chemii herců (ta chemie by byla i v případě, že by na sebe dotyční jenom koukali, až tak silný sentiment může být), tak je to selhání na celé čáře. West už asi zapomněl jak vypadá kvalitní akční film. Pominu otřesnou televizní kvalitu obrazu (retro se vším všudy) a lokace natáčení někde mezi Rumunskem a Bulharskem (zdravíme Van Damma a Seagala). Kdyby měli Expendables stejně kvalitní akci, jako 15 let staré Con Air, byl bych nadšen. Bohužel ani z poloviny. Zmatečný střih - neuvěřitelně zprasený. Nikdo neví kdo do koho střílí, několikrát opakované záběry během pár minut (údery, výbuchy) a zoufale nepřehledné osobní souboje, snad kromě toho posledního. Nečekal bych, že ryze akční film bude mít největší slabinu právě onu akci. Stallone je stále bouchač jako blázen a hlášky a vtipy jsou fajn. Ale to si raději pustím od každého borce 3 jeho nejlepší filmy a nemusím koukat na takovýhle miš-maš. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,028,192Tržby Celosvetovo $311,979,256Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,550,423 //počet predaných kusov 667,644Tržby za predaj DVD v USA $22,829,498 //počet predaných kusov 1,281,591_Akčný zábavný úlet ako sa patrí!_ Príbeh je len nezbytné bahno alebo nevyhnutná pôda pre excelentnú akciu a dávku hlášok sršiacu v nekompromisnú zábavnosť, nemá to úplne ten krehký nádych akčných filmov 80.rokov ale snaží sa to a ja to beriem, Simon West je všeho všudy len rutinér, ktorému opäť vyšla letecká akrobácia ale pre prípadne pokračovanie pri som poprosil niekoho šikovnejšieho, čo by z toho vyžmýkal o niečo viac, lebo je tam asi 20minútová nudnejšia pasáž, kde sa to skoro nikam nehýbe aby to následne vytrhol Chuck Norris, ten tam dokonale zapasoval. A úplne kľudne prijmem každé dva roky takýto úlet posledných akčných hrdinov, akční chlapci si takúto pompéznu úctu a hláškovú vychytávku v tomto žánri zaslúžia. Takto výdatne som sa pri akcii dávno nezabával. /videl v kine: 90%/ ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila o něco více. Z toho Bulharska se mi dělalo trochu blivno, i když chápu, že pro Američany je to větší exotika, než ostrov plnej hispánců. Na konci jsem taky čekal nějak větší finální peklo. Nevím přišlo mi, že to všechno postříleli moc brzy. Jinak ale spokojenost. Všichni to točili z prdele a sebeironické hlášky a narážky neberou konce a ani nepůsobí trapně. Statham je megaborec a škoda, že ta jeho bitka se Scottem Adkinsem nebyla delší. A že Jet Li fakt zmizí a už se neobjeví jsem tedy opravu nečekal. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2012, rok kdy přestal existovat bůh, protože začali existovat Expendables 2 ! Ranaři co se s tím neserou, ale co se nebojej udělat si prdel sami ze sebe, frajeři pro který slovo přátelství není prázdný pojem. A že to má hloupej děj nebo jen 3 velký akce ? Ale hovno, stačí opustit budovu matematicko - fyzikální katedry, pustit si Komando, Lví srdce, Cobru, Ramba 3, Harley Davidsona, Road House atd, to přece taky nebyla žádná onananie inteletku a nonstop akce a přesto ty filmy milujeme, jen si prostě stačí vytáhnout hlavu z prdele a nebo prostě jen znát akční nákladačky 80let.(což třeba bohužel vůbec neznal kreten co dělal cz titulky a díky tomu vymizelo pár super forku s odkazy na filmy, např. Jupijajej se v Arnieho případě směrem na Bruce Willise skutečně nepřekladá jako "pohoda", atd. ) Já třeba absolutně nemusím Chucka Norrise, ale když do filmu vstoupil a pyšnou chůzí slona indickýho si to napochodoval ke Slyovi a začal ten jejich dialog, tak se smály i moje koule a za tohle má u mně panáka, protože chlapi co si uměj dělat prdel sami ze sebe, ty já můžu. A už vůbec nezmiňuju, když na letišti pod palbou samopalů začne praskat sklo a my poprvé ve svém životě vedle sebe vidíme svatou akční trojku jak masakruje všechno kolem, no kurva, co už můžem chtít víc !!! ()

Galerie (167)

Zajímavosti (104)

  • Približne v 44. minúte zastrelí Hector (Scott Adkins) jedného z robotníkov, pričom si môžeme všimnúť, že notebook drží v pravej ruke a zbraň vyťahuje a strieľa ľavou, no v nasledujúcom zábere však dáva zbraň do puzdra pravou rukou a notebook drží v ľavej. (Johnny.ARN)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama