Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Krissty 

všechny recenze uživatele

První díl byl opravdu dobrý, co se týče pěveckých výkonů (například taková Dominika Stará nebo Miro Šmajda), ale jak už to bývá, postupně šla úroveň níž a níž.. A co se týče moderátorské dvojice: Adélu Banášovou mám ráda, líbí se mi její humor.. Ale Mareš? To je trapas na entou.. Ale aspoň ho Adéla dokázala často hezky usměrnit nějakou tou dobře mířenou narážkou, takže vlastně také lehce přispěl svojí troškou do mlýna.. :D ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem fanda metalu. A nějaké komerční sr...čky pod vedením nějakýho cigána Rintintina sledovat ani nehodlám. Ztráta drahocenného času. 99,99% soutěžících jsou naprostý idioti a trubky z vesnických diskoték, co si vážně myslí, že umí zpívat. A úplně mě dojímá, když se tam rozpláčou a za doprovodu nějaké srdcervoucí hudby a vylévají si do televize srdíčko. Multikulturní, zdegenerovaná show jasně ukazuje inteligenci našich ještě více zdegenerovaných lidí. To není vlastně ani show. To je spíš k pláči. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se na to dívá celá moje rodina - tak jsem viděl několik přenosů i já. Nikdy ne však celý přenos. Ta naše bloncka je docela dobrá, ale asi nejvíc mě zaujal jedním vystoupením ten "jamajčan". Jinak jsem však od podobného pořadu nic nečekal, místy je to trapná šaškárna. Z poroty uznávám jen Haberu - Rytmus se mi docela zhnusil těma kecama, když sám neumí pořádně nic zazpívat. Asi největším trapasem jsou ty pištící rádoby faninky (děcka) a sám Mareš...Každopádně by tahle série měla být zároveň i definitivně poslední!!! Bohužel opět ne bez Mareše, ale situaci v moderátorské bídě zachraňovala alespoň Tina. Jenže změnami prošla i samotná porota a hlavně přítomnost Rytmuse byla jako pěst na oko. Jak ON může být porotcem pěvecké soutěže? Jeho tvorbu znám, některé ehm písničky jsou dobré, ale spíš jsem ho vždycky bral jako součást Kontrafaktu (který jsem žral), než jeho sólovou tvorbu. Helenka když je střízlivá, tak je taky docela v pohodě…Vítězství jsem přál Gabriele Gunčíkové, která byla dle mého lepší než Adamec, ale bylo potřeba vystřídat národnost vítěze, když už je to soutěž dvou zemí. Celeste Buckingham, nebo Martin Harich však rozhodně patřili k tomu lepšímu, co nám tato série nabídla a následně se stejně jako Gábina dokázali prosadit, což je super. Jinak však tato řada byla slabší než ta předchozí. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Já bych nebyl tak přísný. Se Superstar a podobnými pořady podle mě záleží na tom, kolik už jste viděli ročníků. Čím víc toho člověk viděl, tím méně ho ty následující budou bavit. Z toho by mi skoro vycházela nepřímá úměra v tom smyslu, že čím nižší hodnocení daný uživatel dal, tím více ročníků Superstar viděl. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Spíše jen útržkovitě jsem viděl/slyšel cca čtyři díly a pokud to poprvé bylo ještě docela neotřelé, teď už se mi ze všech těch nagelovaných, osobitosti zbavených a průměrně zpívajících (ano, asi zpívají lépe, než většina z nás, ale věří snad někdo tomu, že je mezi nimi osobnost, která opravdu rozvíří naše plesnivé popové končiny?) puberťáků, kteří na povel roní slzičky, když zrovna nevypadnou, maximálně tak otevírá kudla v kapse. A děkuju tetičce, mamince, kamarádkám a všem úžasným lidičkám, že mi poslali hlas! Mimochodem, ten, kdo dokázal do poroty nacpat Rytmuse, který je víceméně jen aktuální pózou nejmenovaných komunit a jehož "hudební" ambice podtrhuje "skladba" Čo ti jebe, by zasloužil cenu Recese století. Zábava bez úrovně. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama