Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich už začína byť nudný. Keď chodil s reláciou "Ano, šéfe" po českých reštauráciach a každú z nich podrobil nekompromisnej kritike, tak vtedy to bolo niečo nové, svieže, originálne. No časom už zrejme bolo čím ďalej ťažšie nájsť podnikateľa, ktorý si nechá od neho na seba a svoj podnik kydať pred celým národom. Holohlavý majster sveta vo všetkom Zdeněk P. totiž každému dal pekne do tela a to hodne nevyberanou, vulgárnou mluvou. Malo to celkom šťavu. Teraz už skľudnil svoj slovník a hrdo predvádza ako si opiecť vonku, na zahrade, kus mäsa v kuchárskej relácii "Šéf na grilu". ** ()

Reklama

The_God 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad o grilování, pokud grilujete rádi jako já (bohužel se k tomu moc často nedostanu). Lecos se při tomhle pořadu člověk dozví, co dělá špatně a že správně to není tak náročný. ZP nemusí na nikoho křičet, takže se to dá vysílat v prakticky kteroukoliv denní dobu, aniž by to ohrozilo mravní výchovu mládeže. Jen při tom sledování člověku tak trochu může kápnou slina z pysku. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jediný kuchař na českých obrazovkách, který se proslavil pořadem o nevaření, ale o vedení podniku. Ale v tomto pořadu už vaří a to jen na grilu. Celkem příjemný pořad o tom, co vše se dá na grilu připravit a navíc to máme odvyprávěný životopis Zdeňka Pohlreicha za doprovodu Haliny Pawlowské. EDIT: Ve druhé řadě už Halina není a je to jen o grilu, ale je to nudnější a navíc jednotlivé díly nemají nějaký ucelené koncept jako v první řadě (třeba jen burgery nebo jen ryby atd.) ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zdenda je trošku sprosťák, ale má přeci jen pravdu a já ho mám rád. A tenhle jeho mini-pořad se mi líbil. Akorát bych na Primu měl být naštvaný, protože to dávali v pozdních hodinách a já po tom měl hroznou chuť na nějakýho toho hambáče. Není divu, že jsou lidi obézní, když dávají takové kulinářské lahůdky v deset večer :-). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama