Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Těžko vymýšlet nějaký prvotřídní oscarovský příběh a děj, když tyto dva elementy slouží pouze a jenom ke spojení mezi jednou a druhou taneční scénou. Takže si sedněte na prdele, vypněte mozek jako já, zaposlouchejte se do hudby a zakoukejte se do tance a jednotlivých vystoupení a třeba vám z toho vyjdou 3* stejně jako mě. Btw: U mě zatím stále vyhrává trojka, i když jen o kousek. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Viac než flash mob, na mňa zapôsobilo, keď z galérií urobili tanečné kulisy. To bolo nádherné. I keď, flash mob v business plaza tiež bolo super. Taktiež ma potešilo, že sa vo filme objavili dve pesničky od Skylar Grey. A Phillip Chbeeb som hneď spoznala, tie jeho signature moves. Príbeh je u tohto typu filmu prostý, čo sa týka mňa, tak by žiaden príbeh ani byť nemusel, ja by som radšej brala hodinu a pól len tancovania. ()

Reklama

Petrson17 

všechny recenze uživatele

No, začátek mě neskutečně nudil a měl sem chuť se propadnout i s postelí do horoucích pekel, takový ten stejně umělý, nepřirozený a obehraný příběh, který nabízí téměř každý taneční film ... přeslazené dialogy, přehnané reakce herců a taková ta strašně nepředpovídatelná zápletka, ze které bych zvracel, nakonec samozřejmě veselý happy end a všichni se milujeme..bla bla.. Nicméně i přes velmi slabý a laciný příběh, se v mém případě jedná o nejlepší díl taneční série Step Up. A proč? Jedná se o taneční film, to znamená, že prostý děj se dá lehce omluvit! Zpracování filmu je na jedničku, hudba, kostýmy, prostředí scén a konečně samotné tancování je skvělé, co skvělé, úžasné!!. Občas jsem měl na ústech ten "wow", jak mne některé taneční scény nadchly! Musím přiznat, že vystoupení TheMob v muzeu umění a ty skvělé vizuální efekty ve mne vyvolaly husí kůži. Neuvěřitelné choreografie, originalita sama, banda talentovaných a sympatických tanečníků! Jsem spokojen, film splnil prioritně co by měl! Příběh by neměl být složitý, důležité je věnovat se taneční choreografii, ukázat nové taneční kreace a prostě celou dobu hlavně tancovat tancovat tancovat na plné pecky! Královský taneční film! 70% ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

To se dělá, nalákat mě na Moose v traileru a pak mu dát jen slabých 20 sekund, z čehož 10 sekund mluví, jako by to ani nebyl on?! No, každopádně mě to nezklamalo, čehož jsem se původně bála a choreografie z muzea a ze zasedání zastupitelstva mě opravdu zaujaly (stejně jako lehce oplácaná dívka v Mobu - buď jim dochází tanečnice, nebo si konečně uvědomili, že se hýbat dokáží i lidé, kteří na sobě mají i trochu masa a ne jen kosti...). Zápletka mi tentokrát přišla trochu zajímavější než obvykle, to s Nike si ale mohli odpustit... :))) ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jsem velky fanousek tehle serie a i pres jedinecna tanecni cisla, tohle povazuju zatim za nejslabsi dil, hodnotim dle pocitu na prvni shlednuti ... Ta omacka okolo, rozumejte - dej, kterym se obali tanecni cisla - je cim dal mene snesitelny a cim dal vic kycovitejsi... Trojka zatim bezkonkurencne nejlepsi. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kde je Moose (Adam G. Sevani) a kamera se přibližuje k jeho bundě, má kapuci nahoru, ale když se kamera oddálí, je kapuce dole. (..Lucas..)
  • V baru u Ricka, kdy Emily (Kathryn McCormick) tančí se Sheonem (Ryan Guzman) salsu a poté jdou k baru, Shon v jednom záběru Emily drží kolem ramen, v dalším záběru kolem pasu a v dalším zase kolem ramen. (Hanka13)
  • Interpretem písně ''Let's Go'' v úvodní taneční scéně na autech je Travis Barker, bubeník slavné skupiny Blink 182. (vojan9)

Reklama

Reklama