Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

drake31 

všechny recenze uživatele

Sledovať bandu post-pubertálnych výrastkov ako hopsajú kade-tade, hore-dole, a počúvať to všemožné tuc-tuc ma len tak skoro neomrzí. Je to to zas a znova napratané všetkými klišé ktoré dokážete nájsť, ale v tom tempe sa to stráca, a len s blbo usmievate a užívate si vašich tanečných kreácii na gauči. Štvrtý Step Up sa sústredil na Flash Moby čo je viac než vďačná téma, a bola využitá najlepšie ako mohlo, s tím bolo spojená aj poukázanie na to čo internet a média dokážu a aké haló vedia vyvolať. Nechýbali fajn choreografie, skvelá hudba (kto mi pustí vo filme Glitch Mob ma vyhraté), a ani tá herecká banda nebola na zahodenie, potešili postavičky z dielov minulých. Takže odo mňa už klasické 4*, a kľudne znesiem aj ďalšiu nálož ... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema City Anděl - A je to tady! Čtyřka viděna pěkně v kině a to udělalo opět své. Choreografie a taneční sestavy parádní, až na ten scénář a příběh - opět! :-) Ale tak...už jsem si za ty 3 díly zvykl :) Na hlavní hrdiny se pěkně dívalo. Ještě aby ne, přece jenom Miami - všichni jsou mladí, hezcí, vyfešákovaní, opálení, vypracovaná těla, atd. :) Ale v pohodě se to dalo, navíc tancování bylo děláno opět hodně na efekt, což diváckému oku určitě lahodí. Tedy..až na ten scénář a mega klišé romantické scény to nebylo tak zlé. 75% (with J.) ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tento film je v mých očích pro tanec to samé jako Ong Bak pro bojové filmy. Příběh, který je věšákem pro prvotřídní a zajímavé taneční scény (hlavní dvojice navíc dobře vypadá a je sympatická). ■ Asi je fajn, že jsem z celé série viděl jen tento jeden film. ■ Nabouchanej trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jl0QrvDxu-c ■ K vidění mě přesvědčila recenze Františka Fuky http://www.fffilm.name/2012/08/recenze-lets-dance-revolution-step-up.html ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trojka prostě poprvý přinesla takovej ten neuvěřitelnej wow efekt, co všechno se dá "zatancovat". Podruhý už to tim pádem tolik nefunguje, i když jsou taneční čísla pořád skvělý - tentokrát je to jednoduše pouhý sled zajímavě se hejbajících mladejch lidí. Příběh neřešit. Co jako bude v pátym dílu? MOBské bitky ve vesmíru?? ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za kreativitu, nápaditost, prostředí... Zbytek jedna velká hrůza. Film pro vypatlance, kde zápletky a dialogy jsou tak stupidní, že mi těžce připomíná některé skupiny lidí. Hrozně předvídatelné, pro mě často hodně trapné... "např. můžou tanečníky zavřít na 50 let do vězení za to že tancujou na ulici" - WTF ??? No jsem rád že to mám za sebou, už se na to určitě dívat nebudu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • Při tanci v restauraci je možné si všimnout, že Emily (Kathryn McCormick) má masku nasazenou na očích, v jedné chvíli má masku nasazenou na hlavě, a po chvíli zase na očích. (Reesam)
  • Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje. (N0X.)

Reklama

Reklama