Reklama

Reklama

Barbie a dokonalé Vánoce

  • USA Barbie: A Perfect Christmas

VOD (1)

Obsahy(1)

Vydejte se s Barbie a jejími sestrami Skipper, Stacie a Chelsea na vánoční prázdniny, které se promění v nečekané dobrodružství. Když je jejich let do New Yorku kvůli sněhové bouři přesměrován, dívky se ocitají daleko od svého cíle i prázdninových snů. V odlehlém hostinci v maličkém městě jménem Tannebaum na ně ale čekají noví přátelé a spousta kouzelných zážitků. Aby sestry všem poděkovaly za jejich vřelé přivítání, využijí své hudební vlohy a pro celé město připraví vystoupení. Barbie a její sestry pochopí, že nejlepší Vánoce jsou takové, při kterých mohou sdílet společnou radost! (Magic Box)

(více)

Recenze (11)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu slabý příběh a neuvěřitelně nudný. Řekla bych, že se novější příběhy Barbie spoléhají na písně a zpěv, jenže to je ještě horší než by kdokoliv čekal. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jde o vánoční Barbie film, s klidným svědomím dávám filmu tři hvězdičky. Až na podivně znějící písničky (viděla jsem dabovanou verzi) má totiž film hlavu a patu. Animace není ničím výjimečná, ale je docela (růžově) příjemná. Celé to tajemství kolem Vánoc, Santy a elfů to pěkně drží pohromadě a jako předvánoční film se Barbie a dokonalé Vánoce zkrátka hodí. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(2x) A další vánoce s Barbie jsou tady :) Začalo to Louskáčkem, pokračovala se s Vánoční koledou pod názvem Barbie a kouzelné Vánoce a nyní tu máme Barbie a její civilní příběh. Něco málo ze všech těch amerických moderních vánočních filmů (včetně Kdopak to mluví 3) je tu obsaženo, ten tam je pohádkový nebo klasický nádech, což je škoda, ale na druhou stranu série patrně míří tam, kde si ji všichni přáli mít už před lety. Ačkoli pohádky a klasika všem vytřela náramně zrak. V hlavní roli jsou tu vedle Barbie její sestry Skipper, Stacie a Chelsea a jako zlatý hřeb se na scénu vrací tetička Millicent. A jsou tu nové písničky. Čili je to pořád fajn, velice důvtipné, pro nejmenší pořád velice atraktivní, nechybí roztomilá zvířátka a milovníci tajemství kolem Santy Clause si opravdu přijdou na své. My všichni ostatní oceníme plynule vyprávěný příběh o přátelství v nejbližším rodinném kruhu a realisticky zachycené soupeření mezi sourozenci. "Deck the halls with boughs of holly / Tis the season to be jolly / Don we now our gay apparel / Troll the ancient Yule tide carol / Fa la la la la, la la la la." P. S. Česká verze výjimečně nestojí za nic. ()

Belbo 

všechny recenze uživatele

Po mírně slabších filmech, kterými byly Tři Mušketýři či Louskáček příchází série Barbie s mocným know how a útočí na branku. Klasický vánoční příběh je zaobalen do postmoderního hávu s realisticky vytříbeným tempem pro vyprávění. Tvůrci jako Nolan a jemu podobní by se měli učit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama