Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odborník na speciální efekty Rollie Tyler se musí znovu spojit s poručíkem Leem Mc Carthym, protože se znovu zapletl do zločinu. Tentokrát chce najít skutečného vraha bývalého manžela své přítelkyně Kim. Za vraždou se však skrývá více než se zdálo na první pohled. Rollie a Leo zjistí, že za smrtí Mikea Brandona stojí spolek zkorumpovaných policajtů napojených na organizovaný zločin. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16,4miliónaTržby USA $21,082,165Tržby Celosvetovo $21,800,000║ už to nemá tie správne grády ako prvá časť ale občas kdesi čosi poteší /40%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Největší klad prvního dílu byl v dobrém nápadu, který je tady bohužel již dost lacině recyklován. Zbývá tedy průměrný a nezajímavý snímek, který neurazí ani nenadchne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

MacGyver speciálních efektů Rollie Tyler se vrací do akce a nikdo už nemohl očekávat, že přijde s něčím originálním. Obzvláště, když nejlepší smrtící trik předvedl střihač, který se na to režiséru Franklinovi zvysoka vystolicoval a šel na pivo. Je to sice tristní pomyšlení, ale v úvodu natáčený film o vraždícím prsatém cyborgovi s chlupatýma nohama by asi byl o krapítek zábavnější.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller těžící přirozeně z jedničky neurazí a i vzhledem ke stopáži poměrně rychle uteče, i když není tak svižný jako předchozí film. Z efektů je asi nejlepší šáša, ze scén pak závěrečná včetně hrátek s vrtulníkem. A podobně jako v předchozím snímku ani tady si autoři neodpustili vraždu nevinné postavy, která zamrzí. V některých momentech je Tyler na zabití - prostřelit pistolí akvárium a pak ji pohodit, aby ještě posloužila vrahovi? Ale v životě by se to asi stát mohlo...jen u filmu si divák rve vlasy, proč. Nejlepší je překvapení v podobě kamarádky obhájkyně. Na sněhový podvečer dostačující. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Jediným kladem oproti jedničce je, že si Brian oholil ten odpudivý knír a nechal se ostříhat. Sympatické, ale trochu málo. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice první půlhodina (až na to intro s mimozemšťanem) je peklo, ale jak do akce nastoupí klaun, stane se z toho slušná heist buddy detektivka, kde ale tentokrát ani tak moc nejde o filmové triky, ale spíše nápaditá využití věcí denní potřeby k sebeobraně ve stylu MacGyvera - a docela to funguje. Dokonce to má jistý nadhled. Ačkoliv tedy postavy jednají hodně často nelogicky (a to padouši i hrdinové, někdy by je člověk nejradši kopl, aby se probrali) a ten nesmrtelný (třeba autem vlítne pod náklaďák, urve mu to střechu, ale je bez škrábnutí) nájemný vrah pak v průběhu děje najednou někam zmizí a je odbyt jen jednou krátkou větou. Nejlepší scény jsou nájemný vrah vs. klaun, v obchoďáku (kam kdoví proč vůbec nedojedou za celou dobu poldové, i když se tam střílí, ale to jsou ty výše zmíněné nedokonalosti), Čínská čtvrť (i přes to smutné zakončení scény) a ve vrtulníku. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je po dejovej stránke kopírka jednotky. Miestami fakt doslovná. Ale bavila ma viac, lebo sa to už neberie tak vážne ako minule a je to oveľa viac komediálnych scén. Najmä ten zabiják, ktorý sa neustále snaží zabiť hlavného hrdinu ale stále pri tom padá, o niečo zakopáva a je proste nemotorný pomaly jak ten bubák z Vreskotov. No a ten robotický šášula je čistá komédia. Našťastie vtipná. Takisto je plus, že Dennehyho expolda už s hlavným hrdinom spolupracuje, takže tu nie je taký zbytočný. Škoda len, že sa zbavili jednej sympatickej postavy, ktorá si zahrala aj v jednotke. To bolo nečakané, ale asi to chceli aspoň trochu zdramatizovať. Podľa mňa to bolo zbytočné. Celkovo to je chlp lepšie ako minule, takže taký mierny nadpriemer na jedno pozretie. 6/10. ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

I když se nepodařilo napsat stejně hladký scénář jako u původního snímku, nedostatkem nápadů pokračování netrpí a jako variace na dané téma nezklame. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Klišovitý hodnocení vétšiny uživatelů zní,že dvolka je o poznání horší než jednička,protože je bud´ míń zajímavá,nebo stejná jako první film.To je blbost,co.Mě to naopak přišlo vo fous zajímavější havně zápletkou.60%. ()

Shetland 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu musím již ubrat, jelikož se již jedná o ohranou písničku,ale dějově stále zajímavé a občas i povedná hláška. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené a sympatické pokračování. Neztrácí tempo, nápady ani nadhled, byť zápletka je oproti prvnímu dílu tentokrát dost přemrštěná. Nejedná se samozřejmě o žádné veledílo, ale v každém případě potěší, přestože to místy zavánělo MacGyverem :-) Mně to stačí... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jedničky, druhý díl trochu drhne a nepřichází velice s ničím novým, pořád ale jde o solidní, ve stylu osumdesátek dozvučující řemeslo, jehož hrdinové zdolali své role v příjemné návaznosti. Zápletka má opravdu jalové tendence, trikový naturalismus těší ale nostalgii stejně jako předchozí snímek a to se myslím (minimálně) počítá. II Scénář: Bill Condon. Hudba: Lalo Schifrin (autor legendární znělky pro MISSION: IMPOSSIBLE, za další práci celkem 6x nominovaný na Oscara). 60% ()

Reklama

Reklama