Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Konečne po nudnej Superstar prišlo niečo nové. No ale povedzme si na rovinu hneď na začiatku, že to nie je žiadna sláva. Stále sa hľadajú nádejné spevácke talenty, ale tento krát trocha iným spôsobom. Namiesto poroty tu máme štyroch koučou, ktorí si vyberajú hlasy, čo na nich niečím zapôsobili. Potom budú pracovať na tom, aby z niektorého zo svojich zverencov urobili hviezdu tuzemského showbiznisu. V úlohách spomínaných koučou sa ocitli spevák moravskej rockovej kapely Kabát Jozef Vojtek; veľkohubý rómsky raper Patrik Vrbovský; ďalej bývalá detská hviezda, čo spievala o tom, že by chcela byť učiteľkou, vždy coolová Darinka Rolincová a kvarteto uzatvára socialistický disco kráľ - obtlstlý, upotený, plešatý Michal David. Tieto naše ľudové celebrity nám nájdu ten najlepší „Hlas ČeskoSlovenska“. * ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

I když opomenu, že tohle už tu bylo mnohokrát na tisíc nebezpečně si podobných způsobů, tak stejně je tento počin zvládnutý naprosto mizerně. Cpát tam tunu medailonků a snažit se za každou cenu hledat dojemný příběh je ubohé, i kdyby to bylo uděláno skvěle, což tady ovšem rozhodně není. Lehce vyměněná porota. Dva naprosto ubozí moderátoři, kteří už mají svoje období slávy definitivně za sebou. A kopec soutěžících bez kapky soudnosti, kteří si myslí, že takhle hloupá soutěž z nich udělá nejhvězdnější hvězdy v celé galaxii. Prosím více pěveckých soutěží už ne. ODPAD! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je to jiný systém než u Superstar, takže určitě si to šanci zaslouží. Některé pěvecké výkony mě docela dostaly, většina mě však příliš nenadchla. Navíc mi docela vadí benevolentnost koučů, kteří lezou svým chráněncům nehorázně do prdelky. Když prostě někdo zazpívá falešně jak prase, tak mu to mají říct. V Superstar se kritizoval každý jen trochu intonačně nejistý tón a tady se chválí i ten, kdo to zazpívá kompletně hrozně. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečných, impertinentních a zcela marných pokusů komerčních televizí uplést z hovna bič. Pěvecká soutěž po milionixté, tentokrát se zvláště nesympatickou porotou - začneme dámou: Dara Rollins by se měla dát na Islám a povinně si tu ošklivou hubu balit do utěrky (její projev mi taktéž není kdovíjak sympatický), exhumace Michala Davida po výhře hokejistů v Naganu je pro hudbu nejtragičtějším okamžikem 21. století, Rytmusovo rapové žvatlání jde totálně mimo mě, kdesi čtené interview mě k tomuto arogantnímu nabobovi naladilo nepřátelsky (ale v porotě se umí chovat na úrovni), Vojtek je mi celkem u prdele. Sledovat tuhle čtyřku "umělců", jak se vrtí a vytlemují v křeslech je přínosné zhruba jako pobyt v zaprděné tramvaji, obohacené odérem tuctu bezdomovců, akusticky vyšperkované rodinkou morgošů při cestě z alternativního nákupu. Abych nezapomněla: z Mareše se stává moderátorský opruz number 00, je otravnější než hustě koncentrovaný metan. Ohledně "hlasů Československa"... nejsem expert, nikdo z těch pěti zaslechnutých mi nezježil hrůzou chlupy v nose a nezkušený kluk z Kurviné mi přišel vyloženě dobrý. Takže zatím hvězdička a někdy v pozdější fázi hry risknu druhé podívání, kam se tahle banality show posune a jestli nějakým zázrakem nezaslouží přisypat další star. Ubírat asi nebudu, zas takový děs to není. 28% ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Česko hledá SuperStar, Česko Slovenská SuperStar, X Factor, Hlas ČeskoSlovenska. Kolik těchto přiblblých "hudebních" soutěží už továrna na sračky Tv Nova vyprodukovala a kolik jich ještě bude?! To si opravdu každý poloimbecil, který měl na základce dvojku z hudebky myslí, že se může proslavit a vydělávat těžké prachy ve světě pop music (nehledě na to, že v českém ani slovenském showbyznysu se v dnešní době vydělávat nedá a všichni končí jako žebráci v zapadlých kulturních domech nebo lokálních minidivadlech a zpívají či hrají za almužnu). Moderátorská dvojice Mareš-Tina je tradiční novácké zlo, k tomu snad ani není potřeba se vyjadřovat. No a čtveřice "umělců", která si vybírá "pěvecké hvězdy" do týmu, ve složení Pepa Vojtek (hospodský rock), Michal David (neidentifikovatelné pazvuky z dob mládí našich prarodičů), Dara Rolins (pop) a Patrik "Rit'mus" Vrbovský (opět pop), tak to je věru katastrofa, protože vybrat tak zoufalé idioty, to chce už opravdu kuráž. Abych to zkrátil, prostě skončit s tím, hned. Zakopat všechno se značkou nebo přívlastkem pop do hlíny, nakopat řediteli Novy prdel a hlavně se poučit z chyb a namísto toho radši nasadit do vysílání nějakou další úchylnou emérickou kriminálku. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)

Reklama

Reklama