Reklama

Reklama

Avenged

Trailer

Obsahy(1)

Hluchonemá Zoe (Amanda Adrienne) si požičiava auto od svojej najlepšej kamarátky. Chce totiž vycestovať za svojou celoživotnou láskou. Jej plány nečakane skomplikuje konflikt so skupinkou násilníkov, ktorí ju mučia, týrajú a znásilňujú dovtedy, až ju jeden z nich bodne nožom. V domnení, že je mŕtva, zanechávajú Zoe voľne pohodenú v pustatine. Telo nachádza starý indiánsky šaman, ktorý ju za pomoci obradu vzkriesi. Nepreberie tak k životu len mladú dievčinu, ale aj bojovného ducha bažiaceho po krvi. Pomsta bude sladká! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Zklamání a to docela velké. Podle toho co jsem četl a slyšel jsem čekal slušnou gore jízdu, kde ocením kvalitní gore a nápaditý příběh. Jediné co oceňuji je právě ten příběh a pouhý casting. Gore bylo odporné, předigitalizované a jediná práce maskérů, která byla ve snímku vidět byl rozklad mstící se děvuchy. Záporáci fajn, jen mohli být více odpornější a nechutnější. K tomu nehorázně krátkej a nudnej rape, který vlastně ani tak rapem nebyl. Na béčko hodně slabé. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela parádička..bodík dolů za poměrně odbyté rape a taky za to, že některé efekty vyzněly nechtěně srandovně, ale jinak to potěšilo moc. Na všechny se usmívající hluchá(a trochu němá)holčina politicky korektně nezatížená rasovými a etnickými předsudky po své transformaci v bojovou polozombie (jejiž tělo v klíčových momentech obsazuje duch velkého rudocha) vypadá fakt efektně. Pokaždé, když se ta poslepovaná a červíkama prolezlá kočička ukázala na obrazovce a hezky na divoko odkrojila další a další kousek z té prohnilé bandy vidláků, mé srdíčko plesalo nadšením.... Střeva ven písek dovnitř a kobercovka...do pohody. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Uletené, ale režijne parádne vedené exploitation revenge béčko so špinavým vizuálom, trefným castingom, funkčnou love-theme linkou a výživnými splatter doplnkami. Ako zázrakom to do seba zapadá tak dobre, že byť technicky profesionálnejšieho prevedenia a hviezdnejších tvárí, zatienilo by to oba Grindhouse príspevky od Tarantina a Rodrigueza! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Hihi, svrbí mě skalp. Tady poteče krev buranských greenhornů z jihozápadu, jestli se nemýlím…“ Sam Hawkens se utíká schovat, neb rozvášněný duch Vinnetoua se vydává v mrtvém ženském těle (nebojte se, nejde o artovou studii nekrofilie či transsexuality) na válečnou stezku. Jisté bledé tváře mu totiž nechtějí zvednout závoru do věčných lovišť, což sebou přináší čas lukostřelby, kostění tomahawkem a vytahování xenofobních střev.. Za málo peněz poměrně hodně grindhousové muziky a nebýt pár nechtěně směšných scén, šel bych s hodnocením Ojedovy nízkorozpočtové originality i výš - už jen proto, že subžánr Rape & Revenge bývá až příliš svázán pravidly a on si je dokázal přizpůsobit.. Olda Shatterhand by jen čuměl, jak se ti jeho rudí bratři umějí nasrat.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Absencia žánrových prídavkov nedokáže ani v tomto prípade vyvolať nadšenie, aj keď sa jedná o ničím ( myslím ale úplne ničím) obohatený príspevok. Vlastne na "lowbud" to bolo ukážkové. A osobne by som sa skôr znepokojovala nad implikovaním fatazmagorických šplechov do R&R žánrovej odnože ako definovať nejakú základňu so svojím čelom, alebo vztýčené pentilky. P.S. Vynechaním zhuleného apača by to bola jazda, ktorej by som pridala bodík. Zoe však mala asi iné plány a Mišo ich schválil - škoda. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal počas roka 2012 v blízkosti bývalej bane na zlato pri Los Angeles. (misterz)

Reklama

Reklama