Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 4

Recenze (1 354)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tady měl komentář o tom jak hrozně moc se mě tenhle díl nelíbil. Tentokrát jsem si je pustil všechny pěkně za sebou a představte si že jsem zjistil že ani Trojka není vůbec špatná a nejen že se dá bezúhony přežít. Ona je možná i daleko zajímavější než Dvojka. Ve Dvojce je hodně humoru, máme tam Chucka, ale na druhou stranu příběh není nic moc. kamera je vyloženě hnusná a Van Damme sice tomu celému dá nějaké body navíc, ale jako herec na Gibsonovu úroveň nedosahuje ani náhodou. Svůj pohled na třetí díl jsem tedy upravil a docela bych se i těšil na případné pokračování. PS: Nemyslel jsem že to někdy napíšu, ale Stallone je v novějších filmech daleko větší bourák než Arnold. Ta politika tě chlape nepěkně semlela. Barney Ross rozhodně Stallonovi ve filmografii ostudu nedělá. Charisma rozhodně má. 70% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2010 vyrukoval Sylvester Stallone so svojim projektom "Expendables". Sám ho režíroval, podieľal sa na scenári a stvárnil jednu z hlavných úloh. Titul, v ktorom sa stretli herecké hviezdy zo starých akčných snímkov. Bola to bomba! Dal som tomu štyri hviezdičky. O dva roky neskôr sa objavilo pokračovanie "Expendables 2". Režíroval ho Simon West. To sa mi páčilo ešte viac ako pôvodný film. Perfektne som sa pri tom bavil. Ocenil som to plným počtom. Tretia časť "Expendables 3" bola vyprodukovaná v roku 2014, pod režisérskou taktovkou Patricka Hughsa. Tento krát ma to však už akosi moc nebavilo. Miestami to pôsobilo veľmi lacno. Takže myslím, že tri hviezdičky tomu budú stačiť. *** ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Slyovo scenáristické ujištění, že stará košťata pořád metou lépe, než mladá nezkušená ucha, mě vlastně ke štěstí stačí. Bez genderově emancipační vložky v podobě nepřemožitelné bojovnice v sukni (které měl režisér vysvětlit, že věčně zamračený výraz z ní tvrdou mlátičku neudělá) bych se obešel, naopak příjemně potěšil ve své sebeironizující roli Banderas, který si to tady „dává“ jak fretka na speedu. Že těm mladým chybí absolutně jakkékoliv charisma, je vlastně dobře, o to více vynikne osobnost starých akčních pardálů. A závěrečná akční dvacetiminutová masáž to nakonec zvedla na ty těsné 4*.____Musím se smát některým zdejším výtkám (ale i stejně uvažujícím recenzím na zpravodajských webech) ve znění, že třetí Expendables „jsou jenom o střílení“. Co jiného jste, milí dotyční, od ryze akční série a ve scénáři od člověka jménem Sylvester Stallone čekali? Kantovské zamyšlení nad smyslem bytí a všehomíra? ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům ve trojce lépe funguje sebeironie a kombinace nostalgického vzpomínání s moderním pojetím žánru. Zapojení nového mladého týmu, ve kterém absentuje jakákoliv charismatická osobnost, zapadá do konceptu rozvinutého ve druhém díle, kdy jsou jednotlivé postavy postradatelných vnímány nikoliv fikční optikou snímků, ale jakožto projekce předchozích rolí protagonistů. Bohužel však zároveň ubírá prostor veteránům. Úsměv na rtech tuhne i u akčních scén, kterým chybí dokonalá přehlednost a stávají se tak spíše nezdařilou sbírkou akčních miniscének, což je posíleno i snahou věnovat prostor postupně všem postavám. Trpí tím bohužel i závěrečná dvacetiminutovka, která by si tak přála být třešínkou na dortu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Už sem to psal zde jednou a nechce se mi to sakra vypisovat znova ... tak prostě, ... Za málo peněz hodně muziky a to teda posledních asi 20 min na konci, který mě stojej za to dát plnej počet, protože takovej masakr, kterej furt a furt graduje je jedno velký ultra akční kombo a hotovo. Jinak film jako takovej už nemá svoje kouzlo jako jednička (pro mne nejlepší díl ...) a někteří herci nedostali absolutně prostor ... Proč Snipes nepoužívá svoje bojový umění, když je TAK dobrej a schopnej. Postava Banderase mne spíš srala, proč Jet Li střílí a nekope?! Jinak nejlepší výkon naprosto předvedl Gibson jako hlavní padouch, fakt z něj šlo zlo, zákeřnost a chlad ... ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • Jako letoun Postradatelných tentokrát posloužil Antonov An-26 s bulharskou registrací LZ-ABR. Letoun se na konci srpna při přeletu do Bulharska na natáčení zastavil v Bratislavě. Při cestě z Bulharska na počátku října pak provedl palivovou zastávku v Praze, stále ve svém filmovém zbarvení včetně loga havrana s lebkou. (Foxhound#1)
  • První zmínky o natočení čtvrtého dílu se objevily již na samotném začátku natáčení tohoto. (S.W.A.T)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama