Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No nevím no-takovéhle jednonoční naháněčky po baráku mi moc nesedí a pokud jde o tuhle panankovskou sérii radši mám ty komedií líznuté díly(seed/Bride..). Tady Chucky zahláškuje všeho všudy možná 3x, tváří se to "seriózně"jak Klaus na hradě, ale napětí(nedejbože děsu)je tam pramálo. Na druhou stranu ostuda to úplně není, uteče to rychle a je fajn, že na natáčení zaskočil i Dourif který si-krom nošení svačinek dcerušce-znovu (tentokrát i fyzicky)střihnul roli, která před více než dvaceti lety vlastně vdechla život téhle kultovní horrorové sérii. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nesledoval tuhle sérii. Snad jedinej díl jsem viděl v dětství a už v té době mi přišlo jako pitomost - vraždící panenka :O !! A co říct o tomhle comebacku ? Stále stejná pitomost. Vraždy nudné, vizuálně to vypadá hezky, ale prostě panenka ! Chybí zařazení do žánru komedie a sci:fi. Potitulková scéna dobrá. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli jsem to dobře pochopil, tak je to prequel k předešlým dvěma částem a zároveň hold složený prvnímu Child´s Play. Mancini tentokráte upustil od komedie a vsadil na atmosféru a napětí. To se mu do určité míry povedlo stejně tak, jako práce s Chuckym, ale marná sláva. Gumová panenka v dnešní době jako vážná hororová figurka nefunguje. Nicméně řemeslo slušné. 70% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět!! Velice zdařilé pokračování, ve kterém Charles Lee Ray tolik nehláškuje, ale zabíjení mu jde pořád velmi dobře. Atmosféra je parádní a hudba LoDuca (série Evil dead) se hodně povedla! Po předchozích slabších pokračováních Chuckyho nevěsta a Chuckyho sémě je Chuckyho kletba nakopnutím celé série. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No v první půlce jsem myslel že napařim ODPAD! protože, mě tam srala hudba, herci, jak Chucky vypadal... prostě všechno! Po nějaký době se to celkem rozjelo, začalo se vraždit, Chucky konečně začal mluvit.. atd.. jeden z mála filmů, který jsem první půlku nesnášel a druhou mě přesvedčil, že se to dá ješte zachránit. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Na konci štvrtej minúty je jasne vidieť, ako herečka otvára dvere postojačky, pričom by mala sedieť na vozíku, keďže je ochrnutá. (Budisovie)
  • Prvé pokračovanie, v ktorom sa objavila aj postava samotného Charlesa Lee Raya. (beso74)
  • Když Nica (Fiona Dourif) kontroluje v ložnici svojí matku, lze si všimnout, že stojí, i když má být na invalidním vozíčku. (korbitch22)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno