Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 2

(série)
USA, (2014–2015), 15 h 41 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Murielle Telio (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Po ovládnutí S.H.I.E.L.D.u se ho Coulson pokouší dát znovu dohromady. Leccos se sice změnilo, ale tajemství a hrozby jsou tu pořád. Ward se Skye zapřísahal, že už jí nikdy nezalže. Tvrdí, že ji může dovést k jejímu otci. Jak jim brzo dojde, škodí tu i horší, než je HYDRA. (Varan)

Zajímavosti (79)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Stíny (2014) (epizoda) (S02E01)

  • Postava Lance Huntera je predstavená ako žoldnier pracujúci s bývalým S.H.I.E.L.D. agentom Hartleym. V komiksoch je Hunter vodcom S.T.R.I.K.E., britskej spravodajskej agentúry podobnej S.H.I.E.L.D. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Těžká je hlava (2014) (epizoda) (S02E02)

  • Názov tejto epizódy je populárnym preformulovaním slávnej vety zo Shakespearovho diela „Henrich IV.“ Pôvodný text je „nepokojná je hlava, ktorá nosí korunu“ a odkazuje na stres, ktorý pochádza z vedenia a zodpovednosti za ťažké rozhodnutia. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Rozbitý dům (2014) (epizoda) (S02E06)

  • V komiksoch je Marc Scarlotti známy ako darebák Whiplash. V tejto epizóde je premenovaný na Marcusa Scarlottiho a je to agent Hydry, ktorý v boji používa zbraň podobnú biču. (Pat.Ko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Na zdi vyryté (2014) (epizoda) (S02E07)

  • Skye (Chloe Bennet) spomína prijímanie informácií od kontaktnej osoby menom Micro. Toto je pravdepodobne odkaz na postavu z komiksov Davida Linusa „Microchip/Micro“ Liebermana, priateľa Franka Castlea, A.K.A. Punishera. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama