Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 6

(série)
Trailer
USA, 2019, 9 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hudba:

Bear McCreary
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S jednotlivými sériemi Agentů je to jako na houpačce. Některé jsou vyloženě slabé (například pátá mě ohromně zklamala), tato šestá, respektive prvních třináct dílů, pokud budeme brát propojený příběh sedmé série jako druhou polovinu na počkání, je díkybohu zase o kus lepší. Ano, i zde byly slabší zápletky a s tím související nezajímavé díly, ale celkově je zadostiučinění vidět celou partu zase pospolu. Tentokráte mě příliš nebavila (možný SPOILER) záporačka Karolina Wydra, víceméně je to však jen malá piha na kráse u pokročilého vývoje seriálu a jsem hodně zvědav na finálovou sezónu. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série, hodně kvůli zkrácení na polovinu dílů. Jeden Fitz umřel, musí se najít druhý, to je sice fajn ale působí to jako nucené vracení mrtvé postavy, totéž s Coulsonem a to ještě překonává stupidní poslední díl. Ne že bych se vyloženě nudil ale nehrnul jsem se tak do pokračování jako u předchozích sérií. Nejlepší dějové linka se točí okolo Fitze a Enocha. Zbytek většinou nic moc. EDIT: Tak napodruhé jsem trochu změnil názor, není to tak zlé. Hodně to tahá trio Jemma-Fitz-Deke, jejich vztah má skvělý vývoj. 70% PS: Snowflake je prostě nejlepší a nikdo mě nepřesvědčí o opaku :D ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citelně slabší scénář je v šestce kompenzován skvělým závěrem a velkým tempem. Občas mi bylo zkrácené série hodně líto, spousta děje by se mohla rozvést, ale mě Agenti přirostli k srdci. Trochu mě mrzí upozadění De Caesteckera, s přehledem nejlepšího herce týhle party, ale skvělý humor a jeho špičkování s vnukem mě královsky bavilo. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

trochu som sa bal zasadenia deja do vesmiru. Nakoniec to ale bolo celkom dobre zvladnute (na rozdiel od 5 serie). I ked zaciatok serie je na nervy, ked kazda epizoda ma svoju dejovu linku a vy pri sledovani len krutite hlavamy co to pozerate, musim uznat, ze teraz sa im tento prienik liniek vydaril velmi dobre. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto sezónu jsem se nějak nedokázal naladit na stejnou vlnu jako tvůrci. Postavy zbožňuju, ale ten děj mě vůbec neuchvátil. I těch 13 epizod bych ještě zkrátil. Měl jsem pocity jako při sledování první poloviny první řady, kdy se všichni ještě tak nějak hledali a příběh nevěděl, kam přesně má směřovat. ()

Galerie (177)

Zajímavosti (39)

  • Epizóda obsahuje epitaf (náhrobok) pred záverečnými titulkami pre zosnulého Stana Leeho. (Pat.Ko)
  • V čase 17:50 - May (Ming-Na Wen) sedí s chrbtom opretým o stenu a potom zo svojho brucha vytiahne meč dĺžky približne 1 meter. (Pat.Ko)
  • Múzeum prírodných vied v Muncie, Indiana, ktoré sa objavuje v tomto diele, je tá istá budova ako radnica v meste Pawnee v seriáli Odbor městské zeleně (2009). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama