foto

Phil Abrams

  • nar. 28.12.1959 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 50K
Alex & The List
Living Room Coffin
Muse
2017 Say You Will
2016 Men's Group
2015 Insidious 3: Počátek
2014 Jersey Boys
2012 Bílá žába
2007 Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
Spasení Sarah Cainové
2006 Expert na vraždu (TV film)
2005 Ostrov
1999 True Love (TV film)
1994 Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)

TV seriály

2018 Hotel Du Loone (TV seriál)
Living Biblically (TV seriál)
Let Us Pray (E07)
Strange Angel (TV seriál)
The Sacrificial Dance (E10)
Dance of the Earth (E05)
The Sage (E04)
další epizody (4)
Tohle jsme my (TV seriál)
Toby (S03E05)
2017 Lady Dynamite (TV seriál)
Kids Have to Dance (S02E07)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Three-Letter Day (S02E09)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Musical (S03E12)
Kingdom (TV seriál)
Platinum Level (S03E07)
Headhunter (S03E04)
Ritual (S03E02)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
From the Beginning, I Was Screwed (S04E11)
The Mindy Project (TV seriál)
Leo's Girlfriend (S06E04)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Blurb (S06E07)
2016 The Picture (TV seriál)
Scream Queens (TV seriál)
Scream Again (S02E01)
Vražedné Miami (TV seriál)
Balistika a nejlepší kamarádi (S01E13)
Kingdom (TV seriál)
Do Not Disturb (S02E14)
Woke Up Lonely (S02E13)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Seventh Layer (S03E09)
Ray Donovan (TV seriál)
Norman zachraňuje svět (S04E07)
The Mindy Project (TV seriál)
Decision 2016 (S05E01)
Homewrecker (S04E26)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Výměna (S07E18)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Impress Me (TV seriál)
The Grinder (TV seriál)
A Hero Has Fallen (E02)
Kingdom (TV seriál)
Smoker (S02E08)
Pomsta (TV seriál)
Bait (S04E15)
2014 About a Boy (TV seriál)
About an Angry Ex (S02E05)
About a Bad Girl (S02E04)
About a Slopmaster (S01E08)
Jennifer Falls (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Animator/Annihilator (S01E07)
Glass Eye (S01E02)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
Ustavičná hrůza a nespokojenost (S01E09)
Pan kritik (TV seriál)
Anger Management (TV seriál)
Charlie Has a Threesome (S02E64)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Den volna (S03E02)
Workaholics (TV seriál)
We Be Clownin' (S04E07)
Three and a Half Men (S04E05)
Zajatci předměstí (TV seriál)
No Me Gusta, Mami (S03E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rabid (S09E18)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween (S01E06)
Family Tools (TV seriál)
Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Dog Children (E16)
2012 Parťáci (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Prolog a následky (S01E10)
Záměna (TV seriál)
Street Noises Invade the House (S01E30)
The Trial (S01E29)
Famílie (TV seriál)
Together (S04E07)
Průměrňákovi (TV seriál)
Čtyřlístek (S03E22)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Poslední chlap (TV seriál)
The Passion of the Mandy (S01E11)
Shameless (TV seriál)
Aunt Ginger (S01E03)
Záměna (TV seriál)
Pandora's Box (S01E08)
Famílie (TV seriál)
Step Right Up (S03E03)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zásnubní reakce (S04E23)
2010 Famílie (TV seriál)
Seven Names (S02E07)
The Booth Job (S02E05)
No Good Deed (S02E02)
další epizody (6)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Huge (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Her Days Are Numbered (S03E10)
Chirurgové (TV seriál)
Sebevražda nebolí (S06E18)
Kancl (TV seriál)
Andy's Play (S07E03)
Whistleblower (S06E26)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ledová královna (S01E05)
Los Foley Guys (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Vykoupení (S02E01)
Greek (TV seriál)
Our Fathers (S03E02)
Bratři a sestry (TV seriál)
Cesta před námi (S04E01)
Chirurgové (TV seriál)
Pošramocená povinnost (S06E04)
Do temnot půjdu za tebou... (S05E17)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S07E04)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Přítelníci (S02E04)
Ztraceni (TV seriál)
Chata uprostřed džungle (S04E11)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cavemen (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a univerzita (S01E07)
Pearsonovi (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Spalovač tuku (S03E15)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Help Me Help You (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Výprava do Mexika, část první (S02E10)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buldoci, do toho! (S07E06)
Pohotovost (TV seriál)
Ztraceni v Americe (S12E17)
2005 Head Cases (TV seriál)
Médium (TV seriál)
I Married a Mind Reader (S01E11)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Madam a její zvláštní přítel (S03E09)
Policie New York (TV seriál)
Vzplanutí starého pána (S12E16)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pohřbená zaživa (S01E10)
O.C. (TV seriál)
The Goodbye Girl (S01E21)
Beze stopy (TV seriál)
Včelí královna (S02E15)
Drzá Jordan (TV seriál)
Revealed (S03E10)
2003 Dragnet (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Spy TV (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Červený svetr (S08E02)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Tři experti (S06E20)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Opékač topinek (S03E12)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Bachelor, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace