Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

kiddo

Ne, nestojí... a překvapovalo by mě, kdyby někomu během sledování stál, potažmo kdyby nějaká vlhnula. Mezi nejdovázanější praktiky patří spanking a bondáž. K erotickým scénám přitom zní oplodňováky s převážně ženskými vokály, rádoby S/M výjevy jsou zpomalovány a nic drastického není ukázáno.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Abych se nemusela probírat těma pozérskejma kecama a nápodobama verbala v komentech, tak poprosím ty, co to už viděli: stojí to za něco aspoň jako honičská eroťárna, anebo je to zhruba podobně odvázané jako viktoriánsky frigidní předloha?

na příspěvěk reagoval Bluntman

Rudolf247

Rudolf247 (hodnocení, recenze)

Jde o to, že tady z něj dělají strašnou kopírku a to mi vadí. Ano na CSFD není úplně tak proslavenej, ale to neznamená, že hned něco kopíruje. Já verbala moc nemusím, protože se neztotožňuji z jeho hodnocení filmů. Každý máme oblíbeného někoho jiného, to ale neznamená, že budu hned napadat někoho jiného. Ještě blbostí, která není pravda...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

Rudolf247

vždyt je to jedno oba čtu rád :-) , jako prvního recenzenta který psal tak "vostře" si pamatuju J.Pavlovskýho(CREW ,Pevnost apod) a od té doby vyhledávám podobně psané komentáře.

Rudolf247

Rudolf247 (hodnocení, recenze)

Tak REDAK kopíruje verbala.... Ne lidi jste úplně mimo. REDAK psal ještě dřív než se verbal tady vůbec zaregistroval. Sice ne, tady na CSFD, ale kdyby tu měl někdo někoho kopírovat, tak jediné naopak ;)

na příspěvěk reagoval Martas81

Borrtex

Borrtex (hodnocení, recenze)

To s tím, kdo to viděl a neviděl mi stejně příjde jako blbost. Pokud je po premiéře, tak to nelze nijak vykoumat. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

martinexa

No mne osobne sa páči film Secretary čo sa týka nejakyćh sado maso praktík :D inak sa o tom moc nezaujímam (ešte vyzerá zaujímavo The Duke of Burgundy, ale to som nevidel)... Tak keby tých westernov pozeráš viac nie je vylúčené, že ich máš rada viac :D.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tohle upřímně taky moc nechápu. Když něco nevidím, tak to přeci nekomentuji ne? Já nevím, ale dává to logiku ne?

martinexa

martinexa (hodnocení, recenze)

Hees

Já westerny mám ráda jen 3 a je divní že všechny tři jsou v top 50 na csfd:D Ale jo, romantických filmů kvalitních některé jsou ale tady je i ta knížka stupidně nelogická. Jako člověk co se o Sado maso praktiky zajímá jsem teda valila oči jak to autorka po*rala doslova a do písmene:D

na příspěvěk reagoval Hees

Bart

Bart (hodnocení, recenze)

Prosím všechny, kteří si pletou komentáře s diskuzním příspěvkem a kteří komentují neviděný film, aby si své komentáře smazali. V opačném případě přijdou zítra o práva komentovat. Díky.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, GigaPudding

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

martinexa

Existujú kvalitné romantické filmy napríklad veľa Korejských kde dobre pracujú s mimikou tváre a vyjadrovaním svojich pocitov. Ja si teda užijem aj romantický film atď niečo čo je doménou žien preto si myslím, že aj žena si môže užiť western :D.

na příspěvěk reagoval martinexa

martinexa

martinexa (hodnocení, recenze)

juta

Každá ženská by chtěla dokonalýho boháče, ale ta  forma je prostě tak špatná. Na jedno přečtení dobrý, ale ty další díly to je utrpení :D To je jako chlapi mají rádi westerny a polovina ženský to nesnáší :D

na příspěvěk reagoval juta, Hees

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama