Reklama

Reklama

Lego: Batman

  • USA LEGO Batman: The Movie - DC Superheroes Unite (více)
Trailer

Obsahy(1)

Oslava na počest gothamského Muže roku Bruce Waynea se v mžiku změní v chaos, když na scénu vtrhne Joker bok po boku s partou ničemů, jako jsou Riddler, Catwoman či Two-Face. Temný rytíř se dává do díla, aby se vypořádal s nezvanými hosty, jenže jeden z přítomných zločinců mu uniká – Lex Luthor. A spolu s ním také dekonstruktor, tajná zbraň, která by v Gothamu dokázala navždy změnit rovnováhu sil! Zdá se, že ani s pomocí Robina nebude Batman na zločineckou bandu Lexe Luthora a Jokera stačit. Ale od čeho tu jsou Superhrdinové? Přidejte se k tažení proti zlu a vrhněte se spolu se Supermanem, Wonder Woman, držitelem prstenu Green Lanternem a Ligou spravedlivých do akce. Můžete tak zachránit nevinné, osvobodit Gotham a ještě si užít zábavu! Díky prvnímu filmu LEGO®: Batman objevíte zbrusu nové napínavé scény, které ve videohře dosud nebyly k vidění. A kdo ví, možná se trochu pobaví i Batman! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Ty se bojíš, Supermane?.................... Legovsky pojatý příběh o Batmanovi jeho společníku Robinovi a kámošovi Supermanovi, kterak bojují proti všem možným záporákům, jako je Lex Luthor, Joker, Hádankář nebo krásná Catwoman. CITÁT - Jenom ti vymňouknu peněženku........... Akční, srandovní, výbušné, dobrý příběh, povedená hudba a kouká se na to líp, než na Temného rytíře. CITÁT - Je to aktivní pitomec........... Perfektní je scéna okolo 37 minuty. Batman tam sedí na silnici, přichází Robin a povídá: Jééé, kde máš auto?.................. Spousta hlášek a ironických poznáme, které dokáží polechtat bránici. Máme jen křestný jména, jako třeba Madonna. Scéna, kdy Batman a Superman čekají na zastávce na autobus mě dostala. CITÁT - Mám žetony......... Jo, tenhle příběh se povedl. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, hravé, nahláškované, krásně animované a dost zábavné. K tomu navíc ve filmu hraje originální hudba z Burtonovských Batmanů a klasicků Supermanů s Christopher Reevem. Akorát mě trošku mrzí, že jsem hrál hru dřív než jsem viděl tenhle film, neboť jsem většinu scének znal již ze hry :-). 4* 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,902,911 //počet predaných kusov 90,026Tržby za predaj DVD v USA $3,486,794 //počet predaných kusov 216,510║ tak toto ma prekvapilo, som myslel že to bude vatový žváchanec ale nakoniec ide o podarenú bžundu, ktorá má čosi do seba, graficky, príbehovo vydarený úlet, plný tých najtrefnejších gagov, plus vydarená akcia, oddychovka ako sa patrí /80%/ ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lego Batman si žije ve vskutku jedinečném universu. Nic dechberoucího to není, ale má to takový svůj feeling, který většinu charaktérů a jejich vzájemnou interakci posouvá do nových, neviděných a tím pádem relativně zábavných rovin. Působilo to na mě jako taková zajímavě vyosená směska Burtonů, Schumacherů a šedesátkových tv show. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Člověk by ani nevěřil jak i po těch letech tenhle nejen dětský svět dokáže překvapit... a navíc to dobře funguje, co do akční stránky až po lechtání bránic. Ono fungující interaktivní vesmír ve kterém není nemožné vytvořit i nemožné" Aby to taky nefungovalo. :) Když si navíc k tomu připočítáme velmi povedený DC svět opepřený hutnou dávkou humoru. není co řešit. Člověku pak ani nepřijde naprosto infantilní když si postavičky mezi sebou mění údy a až dětinsky se neustále špičkují. :D Já se bavil. 80% A to se na nás ještě řítí ten Kino HIT. Hmm... no pořád lepší než když někoho napadlo,( nejspíš po neúspěšné lobotomii mozku) s filmovat Angry birds. Bože můj.... kam ten svět spěje? :D :) B) .... Ps: ondon: Tak zkus taplety, líp to klouže... B) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • O hudbu k filmu sa zaslúžil aj Bratislavský symfonický orchester. (MikaelSVK)
  • Film je založen na videohře "Lego Batman 2: DC Superheroes". Většina scén se pak inspirovala přímo hrou. (TwoFace)

Reklama

Reklama