Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Recenze (495)

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Mám rád Adama Sandlera a ikdyž dokáže hrát v neuvěřitelných kravinách, tohle byla zas jedna z těch komedií, co má nějaký nápad a nabízí zas něco nového, byť stále se stejnou šablonou, jakou jsme u něj zvyklí. Za mě 70%, bavil jsem se na výbornou. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Sandler je prostě apoštolem dobré nálady. Tenhle film je naprostá sračka, ale s tím jeho přístupem k věci se prostě nedá jinak, než se dobře bavit. Oceňuju spoustu nápadů, které děj přímo nevyžadoval a celkový nadhled. 60% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Oveľa väčšia zábava ako som pôvodne očakával. Film rýchlo odsýpa, je zábavný, dokonca ani Sandler nie je otravný. Terry Crews je už možno prehnaným , ale vlastne vtipným spestrením celkovo zábavného filmu. Za posledné roky zrejme najlepšia sandlerovka. 75% ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Bez muceni se priznavam ke sve guilty pleasure. Jako antidepresivum obcas pouzivam filmy Adama Sandlera. A Willa Ferrella, ale to je zas jina story. Filmovymi postupy nijak originalni, presto zabavne. Sandler si nikdy nehral na umeni. Svoji cilovku dobre zna, jak se zda. A jeho uz treti spoluprace s Drew Barrymore opet dobre funguje. V ramci zanru usmevnych rodinnych komedii vubec ne spatny pocin, dost mi zprijemnil me stonani... ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Brutálně nevtipné a nudné, plné stupidních scén. Sandlerovi odzvonilo. V půlce jsme to vypnuli. Co v půlce - hned jak přijeli do Afriky. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Dovolená sice za trest, ale tenhle film teda vůbec ne za trest. Jasně, je to typická sandlerovina s klasicky průměrně nadprůměrnou kvalitou vtípků, ale v kombinaci s Afrikou mě tohle prostě nadprůměrně bavilo. Dokonce bych řek, že kvalitou je to podobné, jak v "50x a stále poprvé", kde se Sandler s Barrymore potkal poprvé. Doufám, že Dovolená za trest se taky nestane tak ohranou, že ji v TV uvidíme 5x za rok. Ale můžu říct, že třeba za dva roky bych to třeba i uvítal a opět se tak skvěle zasmál. Dokonalej byl třeba Terry Crews se svou kapelou, chch, kdykoliv byl na scéně, musel jsem se smát... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Po první naprosto trapné a ubohé třetině následují pohodové dvě třetiny, které sem tam mají vtipnou, ale i trapnou hlášku, sem tam se člověk zasměje a sem tam smutně protočí panenkama. Hodně nevyrovnaná komedie, která nešetří polovulgárností a zároveň se nabízí pro romantické duše. Nejde to dohromady a otázka je, komu měl být film určený. Pro fanoušky Sandlera je to málo sandlerovsky debilní a pro příznivce romantiky je to v mnoha scénách debilní. Je tedy otázkou, kdo si takový film může vybrat jako za svůj oblíbený. Já to rozhodně nejsem a dávám čistý průměr. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Tož co říct, klasická Sandlerovina co Vás nabije pozitivizmem. Není tam tolik srandy jako v jeho jiných filmech, ale o to víc romantična. Adam ale vzhledově fotrovatí, měl by jít víc do sebe... ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Jop, Sandler ma zase raz nesklamal. Podobné filmy mám rád - pohodové, uvoľnené a ľudské. Žiadna zbytočná škrobenosť či načančanosť. Skrátka len normálny film o normálnych ľuďoch. Nedá sa pritom odstreliť ako primitívna a hrubozrnná záležitosť - to by sme prehliadali pointu. Sandlerove filmy vždy vedia vzťahy a problémy v nich síce zjednodušene, ale veľmi pekne a presne vystihnúť. Možno to niekomu bude znieť smiešne, ale tieto filmy fakt pekne podčiarkujú také tie klasické rodinné hodnoty. A otvorene priznávam, že sa mi to páči. Možno som lacnejší ako som si myslel. :-) Drew Barrymore bola prekvapivo dobrá a milá - dodala celej veci iskru. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží a vtipná byla tahle cesta do JAR, kde na předměstí Durbanu řádí kriminálnická generace příživníků. Adam opět dokazuje, že by spíše měl filmy produkovat, než v nich hrát. Naopak Bella má postavu jak lusk a potenciál větší nežli v současné době nudná a stagnující Jennifer Lórenc. 77% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Nenáročná rodinná s celkem sympatickými, kterou ale kazí ten kulturní referent a jeho debilní muzikálová čísla a stopáž, kterou natahují někdy otravné scény a zbytečné odbočky od hlavního dění... Nesmí samozřejmě chybět hra na city a dojímání a fantasticky bezvadně korektní "hepijend"... Hašteření hlavní dvojice občas stojí za to, jindy vyzní naprosto do ztracena... ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Tak ešte, že som na to nešiel do kina, čo som aj pôvodne chcel, pretože toto spolu s filmom Moje bláznivé dvojča kleslo pod priemer úspešných zábavných komédii a ostalo to v hladine televíznych komédii, ktoré zapĺňajú vysielací čas. Veľa trápnych scén, trápnych dialógov a momentov. Je to zhliadnuteľné, no určite nie v takom rozsahu, aby som tomu nejako špeciálne venoval pozornosť. Je to pre mňa sklamaním, preto, že som veril, že táto komédia má potenciál, nakoľko sa Adam Sandler stretol s Drew Barrymore aj predtým. Môžem kľudne povedať, že tento film patrí do kategórie filmov, ktoré je dobré zhliadnúť raz, maximálne 2 krát, ak to ide v telke (v mojom prípade s SK dabingom). ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Nic, co by člověk od tohoto filmu nečekal. Komedie po americku, více trapná než vtipná, dobrá když nevíte co jiného dělat, jinak zcela zbytečná. 50% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nemělo dvě hodiny a nenatahovaly to lehce trapné scény a tuna klišé, dalo by se hodnotit i líp. Bál jsem se stupidních trapností, které se u Sandlera občas objevují, ale celkem jsem toho byl ušetřen. Pár vtipů bylo i slušných, ale na tu stopáž toho bylo žalostně málo. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia, ktorá je postavená skôr na dialógovom humore ako na situačných klišé. Dá sa dobre uchechtnúť, výprava v pohode. 3 z 5 ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Sandlerovek, které spíše těží z úspěchu těch předchozích, a tak je téměř detailně kopírují, ale přesto taková Sandlerova komedie, která se nedá jinak než oddychově užít. Donutí diváka absolutně vypnout a až na otravné dětské aktéry ničím neunavuje. Romanťárna patetická jak je jen pro současnou americkou tvorbu typické, ale milá, zábavná a téměř nezapomenutelná. ()

Reklama

Reklama