Reklama

Reklama

Vařte jako šéf!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2013, 25 min

Režie:

Jiří Charvát

Kamera:

Adam Kruliš

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nejrespektovanější kuchař u nás několik let napravoval české hospody v televizním hitu Ano, šéfe! a naučil diváky správně grilovat v pořadu Šéf na grilu. Správný kuchař musí nejdříve zvládnout základní řemeslné znalosti – a zábavná kulinářská podívaná Vařte jako šéf! je plná praktických rad, které pozvednou vaše kuchařské schopnosti. Dostanete v ní tipy na suroviny, techniku i recepty, které vás pasují na opravdové kuchaře. Během šesti dílů zaměřených na vejce, polévky, omáčky, úpravy masa, lehká jídla, gril a saláty, ryby a těstoviny dostanou tři mladí kuchařští učni – a s nimi i vy – od Zdeňka Pohlreicha užitečně informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření. Nenechte si proto ujít jedinečnou novou kuchařskou show a povzneste spolu se Zdeňkem Pohlreichem své kuchařské schopnosti na umění! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich vždycky rád „prcal“ lidi a vskutku velmi často zcela oprávněně. To samozřejmě nesmělo chybět ani v tomto pořadu. Sice už to nebylo tak zábavné, ale milovníci dobrého jídla si i tak přijdou na své. Oči měli gurmánské orgie, žaludek kručel šílenstvím a poloprázdná peněženka bečela jak malé dítě, co nedostane svůj bonbon. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. Stal sa z neho neznesiteľný odpad! ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Šéfko nám zde ukazuje tu lidštější část svého přirození. Vypadá to, že umí i vařit! Tím bychom měli vyčerpánu onu pověstnou špetku chvály, kterou je záhodno každý komentář přikořenit. Kde se Pohlříší dobral oněch tří řitních alpinistů? Tentokrát asi nejde o nejbližší příbuzenstvo, které by nasadil do honu o korunky.... Přerostlý šprtajzlík, vyblitka a nablblo jsou nejspíše pečlivě vybranými absolventy nějakého jeho klohnícího kurzu. A svou roli plní dokonale, Zdenda mezi nimi intelektuálně vyniká jako Sheldon mezi makaky. Škoda, že nemají na čelech vytetovánu, či lépe přišroubovánu, nějakou tu reklamu, ideálně v provedení neonovém. Jinak nás totiž provádí veškeré její druhy od začátku kvedlání až do jeho hořkého konce. Poté, co jsem byl šestkrát upozorněn, že nemám opomenout onu radostnou novinu, ten předěl v dějinách gastronomie, prostě fakt, že vychází další šéfova bichle, se obávám, že na to vážně jen tak nezapomenu. Snad mi pomůže několik dalších desetiletí úporné psychoterapie. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Z nového Pohlreichova pořadu mám opravdu velice smíšené pocity.. Nabízí se srovnání s podobným počinem České televize Vše o vaření, z něhož vychází bez jakýchkoliv debat Vařte jako šéf !! jako jasný vítěz.. Pořadů podobného typu, kde i lidé z oboru zjišťují, že i ty nejjednodušší postupy či recepty se dají zkazit a jak špatně se u nás v tomto oboru stále vyučuje, asi nikdy nebude dost, i když si musíme uvědomit, že právě díky svému profesorství nutně postrádá zábavnost předchozích Pohlreichových pořadů !! V každém případě u mě právě tímto pořadem Zdeněk Pohlreich, který mě dosud bavil zejména nejen jako veliký profesionál a odborník na slovo vzatý, jež si nebere servítky, ale i jako velký "bavič" s nepřebernou zásobou mnohdy velmi zemitě lidových hlášek, stoupá na ceně !! Bohužel na to trio poloretardovaných (m)učedníků kuchařského řemesla, které neustále valí oči, naslouchá a stydlivě odpovídá, aby pak nevěřícně a hlavně dost uměle uznávalo svoje neumětelství, ale zejména ještě více rozsvěcovalo Zdeňkovu už tak dost zářivou gloriolu, což na mě působí dost nedůstojným dojmem, se nedá koukat !! Šéfkuchař takových kvalit, o nichž si dnes již dovolují spekulovat pouze ti nejskalnější příznivci pana Babicy, si přeci nemá zapotřebí honit triko, i když bych v tom tedy rozhodně nehledal žádný úmysl !! Zato Zdeňkova nová pomocnice Květa mě bavila dost, a tak jsem opravdu zvědav, zda přežije i epizodu zaměřenou na vývary..;) ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Zdenda je fajn, pořady s ním mají šťávu a ještě se u toho člověk něco naučí navařit, popřípadě když už se to nepovede, tak alespoň pochytí nějaký supr fórek nebo hlášku. Tady sice už tolik nenadává, ale o vaření je to stále a podle mě pořád patří mezi nejlepší šéfkuchaře u nás, ať už si každý říká co chce. Mě nikdy nezklame. 80% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama