Reklama

Reklama

Stav ohrožení

(seriál)
TV spot 2
USA, 2014, 9 h 13 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Rand Ravich

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Lance Gross, James Lafferty, Max Martini, Michael Beach, Stevie Lynn Jones, Halston Sage, Max Schneider, Joshua Erenberg (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po únosu dětí prominentních osobností je svět ve Stavu ohrožení. Agentka FBI proto musí spojit síly s agentem Tajné služby, aby zabránili národní krizi. Během školního výletu se studenti elitní Ballardovy střední školy z Wahingtonu D. C. stanou obětmi únosu. Až na jedinou výjimku jsou to všechno potomci mocných a bohatých magnátů, diplomatů a politiků. Dokonce mezi nimi nechybí ani syn amerického prezidenta. Únos způsobí národní krizi a vyvolá stav ohrožení. Mladý agent Tajné služby Marcus Finley (Lance Gross) se od začátku ocitá ve středu dění, protože během incidentu střežil „prvního syna Ameriky", byl postřelen, ale přesto se mu podařilo částečně narušit plány teroristů.
Po příkazu z vyšších míst začne Finley spolupracovat s agentkou FBI Susie Dunnovou (Rachel Taylor), která má případ na starosti. Jenže ani pro ni nemá případ jednoznačně černobílé kontury. Její starší sestra, ředitelka mamutí společnosti Meg Fitchová (Gillian Anderson), je totiž matkou jedné z unesených. Brzy se ukazuje nejen, že Dunnová sdílí s „neteří" nečekaně blízké pouto, ale i to, že únos je součástí mnohem většího a složitějšího spiknutí. Agenti budou muset společně překračovat právní i morální hranice, aby je nepohltily zrádné vody nejvyšších sfér moci a korupce. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (1)

Stav ohrožení (2014) 

Že by Krize scénáristů ?? Tak už to dík poměrně zásadně absurdní primární zápletce a často silně nablblým dialogům vypadá, že jsem opět skočil na špek.. Tentokrát třeba Gillian Anderson, která s přibývajícími roky vypadá překvapivě čím dál tím lépe, a rozhodně i žánrově osvědčenému bardovi Phillipu Noyceovi, který naopak vypadá čím dál tím hůře, protože ten si nakonec odřídil pouze pilotní epizodu, byť projekt epizodu od epizody vypadá lépe, téhle novinky od Foxů, která touží být novou Čtyřiadvacítkou.. Ani Prima letos na podzim nemá příliš šťastnou seriálovou ruku, takže u mě osobně nelze mluvit o nějakém extra zklamání.. Nicméně nebudu hulákat hned zkraje a počkám si.. ()

Reklama

Reklama