Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Recenze (470)

rasto87 

všechny recenze uživatele

Ladíme mi chvíľami prišlo ako výberové kolo v X factore. Humor tu funguje možno menej akoby mal, ale ten dopĺňajú sympatické slečny s mikrofónmi. Pitch Perfect je príjemná jedno večerná jednohubka, ktorá vás na tých 50% pobaví. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný, milý a trošku nadpriemerný hudobný film. Sympatické i uletené postavy (Wilson rules), moderná hudba (ktorú zas až tak nemusím, ale nevadí) a happy end. Fandím filmom, ktoré sú nabité pozitívnou energiou a vyvolávajú v človeku radosť i napriek tomu, že je to predvídateľné, neoriginálne a miestami nevtipné. Anna Kendrick je talentovaná a sympatická mladá herečka, ale najlepšie bolo duo Banks - Higgins a one-man-show výstupy Mintz-Plasseho... 75% ()

Kapikova 

všechny recenze uživatele

Tento film má mnoho nevyužitého potenciálu. Mohl to být skvělý, výjimečný film, ale tak nějak se z toho nepodařilo vymáčknout vše, co mohlo. Přesto pobaví a podle mne se vymyká obyčejným dějovým liniím i charakterům, které jsou typické pro tyto druhy filmů. Ale stejně...mohl být uchopený mnohem lépe. ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Vědomě jsem šel s diváckou kůží na trh a ne že by to byl takovej průser, ale čekal jsem přeci jen menší blbost. Škoda, že mě míjej použitý songy a pochopení vtipnosti 6 vyblitejch litrů dvakrát za film. První hodina pohodová oddychovka, na konec filmu se mě dívalo špatně, ale za to si můžu sám, že se do takovýho díla pouštím, tak budu hodnotit jen zklamání z až moc jednoduchýho scénaře a pár fakt fekálních záběrů. ()

shioo 

všechny recenze uživatele

Další dílo, u kterého je mi líto, že se zde hvězdičky nedají krájet. Rozhodně je tohle *** a půl *. Na čtyři tomu něco chybí a tři jsou pro něj málo. Tak si vyberte. Nicméně pokud vás baví hudební filmy a nenucené romantické komedie, pak je Pitch Perfect na pořadu dne. Obávala jsem se zda to nebude něco obdobného jako High School Musical (který mi stačilo znát z aktovek v Tescu), a ačkoliv jsem HSM neviděla, jsem si jistá že PP je od něj vzdálen velice převelice. Výběr hudby je skvělý, a neodpovídá násilně jen roku 2012. Dobrej film, fakt dobrej film... Ehm.. tedy : Dobrý film! ()

Cyberboy 

všechny recenze uživatele

Připomenutí známých rytmů v podání několika pěkných a několika méně pěkných děvčat soutěžících o post nejlepší "grupy" na americké škole. Zajímavě zmixované a po hudební stránce poměrně neotřené, ale také příběhově silně předvídatelné a přímočaré. (6/10) ()

kooky89 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatné, ale není to tak dobré, jak by mohlo být. Příběh nemám smysl hodnotit, jelikož je předvídatelný a plný klišé. V případě postav se tvůrci dopustili jedné zásadní chyby, a to té, že vedlejší postavy byly v mnoha bodech zajímavější a zábavnější než postavy hlavní. Pro mě osobně to byla Tlustá Amy, tichá Asiatka Lilly a její hlášky („v děloze jsem snědla své dvojče“) a nakonec Stacii s jejími tanečními kreacemi. Pokud se jedná o hudební složku, tak s většinou vybraných písní nemám problém. To, co mi ovšem vadilo bylo jejich hudební zpracování, a to především po pěvecké stránce, jelikož hlasy jsou si podobné a je těžké odlišit komu daný hlas náleží, kromě dvou vyjímek Cynthia (Ester Dean) a Amy (Rebel Wilson). Problém také vidím v kvalitě jednotlivých vystoupení, kdy divák očekává, že to nejlepší bude na konci při závěrečném vystoupení, ale to se nekoná, jelikož mnohem lepší scénou je souboj A capell v bázenu. Přesto se najde několik povedených a vtipných momentů, kterých ale mělo být více. Dvě a půl hvězdičky (50%). ()

L3NKA 

všechny recenze uživatele

Donucena jeden večer shlédnout tento film jsem se seznámila s velkou hovadinou, která má ale božský soundtrack! Neznám film, kterej by měl lepší covery. Mimo to velký plus za improvizace herečky Fat Amy...i za ty (rozuměj hlavně za ty), co byly vystřiženy! 4* ()

Luccy007 

všechny recenze uživatele

70% Z teenagerovských komedii jsem už vyrostla. Ale tato my přišla přece jen lehce nadprůměrná, už jen tím, že vokální hudba - a capella je opravdu umění. A při finálním večeru se určitě neubráníte poklepávat si nohou do rytmu:-) ()

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Největší přešlapy - blitky, bitka a hluboký fake hlas Brittany Snow. Největší plus - Rebel Wilson, Ester Dean, Hana Mae Lee, Ambudkar. Správný humor ničí nezáživná story, nelogičnost a neschopnost uhlídat správný lip sync. ()

brtko 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny naprostýho klišé sprovázeného americkým popem. I přes to se mi tento film líbil, a to zejména díky závěru, který jak je ve filmu několikrát symbolicky opěvován a spojován s filmem Breakfast klub, je proste pecka! ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Do Pitch Perfect som išiel bez očakávaní a na jeho konci som bol milo prekvapený. Áno, nie je to nič prevratné, ale celkom fajn som sa zabavil, pri pesničkách som si podupkával nohou a dá sa povedať, že som sa nenudil. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ono je veľmi ťažké sa vyjadriť k filmu, ktorého hĺbka je asi tak na úrovni jednobunkovca. Veľmi slabý a nezáživný odvar akéhosi teenage filmu, ktorý oplýva toľkým množstvom klišé, že to až pekné nebolo. Dve hviezdičky dávam skutočne len pre zopár pekných báb a celkom slušné songy, ktoré mám rád, avšak ostatné bolo dosť zlé, miestame ťažko trápne a zbytočná vata. Žiaľ, tento snímok ma teda nedostal. 40 % ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Svieže, energické, super hudba a celkom dobrý humor. Celkovo mám veľmi rád filmy z prostredia strednej a vysokej školy. Videné dva krát. ()

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama