Reklama

Reklama

Fargo - Season 2

(série)
USA, 2015, 9 h 5 min (Minutáž: 47–63 min)

Tvůrci:

Noah Hawley

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

Kirsten Dunst, Patrick Wilson, Jesse Plemons, Jean Smart, Ted Danson, Cristin Milioti, Bokeem Woodbine, Zahn McClarnon, Angus Sampson, Jeffrey Donovan (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Druhá řada seriálu Fargo se odehrává v roce 1979 v Sioux Falls v Jižní Dakotě a v Luverne ve státě Minnesota. Mladý policista pátrá v záležitosti spojené jednak s místním gangem, jednak se zločineckou organizací, která hraje ve velkém. (AMC Czech)

Recenze (144)

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další série? Proč a o čem už? - O to větší překvapení (!) - Jiný silný příběh. Od rozjezdu stále lepší a dokonalejší i v detailech. Nevadí absence tak silné postavy, jakou byl Billy Bob Thornton v první řadě. Ač bratři Coenové jsou znovu jen producenti, režisér Noah Hawley (producent filmu Fargo) drží styl parádně. Soundtrack super. ...PS "Na to, aby jsme si říkali pravdu je nás málo." ()

Oyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevěřil jsem tomu, že 2. série může být lepší než "jednička". Byla lepší. Budu-li dělat, že ten úlet v podobně mimozemského talíře jsem jako neviděl, tak super ! Perfektní herecké výkony hlavních protagonistů, napínavé téměř od začátku a téměř do konce a celý ten děj, který je podle skutečných událostí - které se vlastně nikdy nestaly rozhodně nezklamal! ()

Reklama

Ampi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bráno dle seriálu, tak u mne v sympatiích vyhrává Minnesota na nad Jižní a Severní Dakotou, vlastně i nad Missouri. A proč? Díky Lou Solversonovi a jeho tchánovi Hanku Larssonovi. Zatímco hlavně Severní Dakotu reprezentuje mafiánská rodina Gerhardtů. Kronika o zločinu a intrikách na tuto sérii tady sedí. Ze seriálů Fargo jsem druhou sérii viděl jako první. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii jsem dal někdy před rokem celou za dva dny, páč to byla mega kvalitka a nářez. To prostě nešlo si díly dávat po jednom. A napsat že druhá série je lepší, tak to by chtělo přinejmenším zajít na psychiatrické vyšetření! Dobrej byl ten mladej Majkl Jackson ještě před plastikou, a taky Todd z Breaking Bad ví jak zpracovat mrtvolu. Leckdo by si na mrtvolách ''pochutnal'' s kotletkama na hrášku, třeba takovej policista Pankrác z legendární české počítačové hry Polda 1. Kdo hrál ví o čem mluvim. Pevně doufám že další série budou opět ve sněhu, a v nějakym prdelákově, protože to má takovou zvláštní temnou atmosféru. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé série seriálov nikdy nehodnotím, pretože si dojem utváram zo všetkých videných dielov. Tu sa výnimka hodí. Ide síce o sériu pod značkou Fargo, ale každá má svoj letopočet, svoje postavy. Spája ich len zemepisná dĺžka a šírka. V prvej sérii príbeh sleduje predovšetkým dvojicu Billy Bob Thornton a Martin Freeman. Vo Fargo II. je sledovaných dejových línií možno až priveľa. Navyše žiadna neponúka tak zaujímavú konfrontáciu a predovšetkým v žiadnej sa nerozbehne nezastaviteľný sled zaujímavo život komplikujúcich udalostí. Ano, sú tu komplikácie, domino efekty a záverečné prepojenie všetkých postáv, ale už to proste nebolo ono. Kvalitné 3*, ktorým UFO definitívne odnieslo šancu o hviezde navyše. ()

Galerie (113)

Zajímavosti (2)

  • Kým pri nakrúcaní 1. série bola v Calgary extrémna zima, o rok neskôr bola situácia opačná - plusové teploty. Kamióny museli priviezť z hôr kusy ľadu, ktoré sa potom rozsekávali, aby sa dostali do snežných diel a vytvorili na scéne dojem poriadnej zimy. Za prevádzku prenajatej techniky počas víkendu filmári zaplatili okolo 100 000 amerických dolárov. (krasomama)
  • V úvodu epizody zazní píseň „War Pigs“ od Black Sabbath. (DarweyD)

Reklama

Reklama