Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

Elyonka 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod, proč se ještě vůbec na filmy z téhle "série" dívám jsou kostýmy a tančení. Takže vlastně dvě věci. Všechno ostatní nemá vůbec smysl řešit už tak od druhého "dílu". Příběh nuda, postavy ohrané a přiznejme si, že i ty taneční scény nemají až takovou šťávu jakou mívaly. Bod k dobru snad jen za ten rozkošný robotí pár. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Už dost ohrané téma. A v tomhle případě i špatně zpracované. Předchozí díl se mi líbil o něco víc. Tady jsem se začala nudit už po půl hodině. Nevím, jestli byl dobrý nápad nechat vesměs stejné herce. Chtělo to nějak oživit a přidat nový nápady, ale to se bohužel nestalo. Pro mě má zvláštní cenu akorát první díl Let´s dance. Žádný další už ho nepřekonal. 20%. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč na tyhle filmy koukám je tanec. Miluju tanec, ráda tančím, ráda se na něj dívám, zajímají mě jeho techniky. Co se týče děje, skončila jsem u úplně prvního Let's dance, ten se mi dějově líbil, tyto ostatní jsou pro mě skutečně jen dokumenty o tanci a děj vůbec nekomentuji. A co se týče tance, úroveň je kvalitní. Na těch lidech je vidět, že tančit umí a že to dělají rádi. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatné a celkem se mi to i líbilo než se dostali na tu soutěž. Příběh není sice TOP, ale do té soutěže to celkem šlo, vůbec jsem se nenudil. Pak ale přišla ta soutěž a už to dějově bylo to co v minulých dílech a zase to prostě bylo o lásce. Choreografie se mi až tolik nelíbila, na té soutěži mě vlastně zaujal až ten poslední vítězný tanec, jinak to byla hrůza. A výběr hudby se mi taktéž vůbec nelíbil. A hrozně mě štval ten hlavní hrdina Ryan Guzman, to byl takovej namyšlenej frajírek... Ale zastoupil ho Adam G. Sevani, který byl takový sympaťák a navíc jeho dějová linka se mi líbila. No ale vypadá to, že to byl asi poslední film ze série Let's Dance. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama