Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (590)

Happens 

všechny recenze uživatele

To by byla tak nádherná romantická sladká podívaná i s poměrně nevídanou zápletkou, nebýt toho, že hlavního hrdinu obsadí se skvělou, leč bezdomoveckou vizáží Michiel Huisman, který si charisma pro jistotu vždy zapomene doma. Nepříliš vědecké vysvětlení změny fungování genů mi taky trochu rvalo uši. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zase často pálím pět hvězd, jenže když já koukám na taaak dobré filmy! :) zrovna Age of Adaline je naprostý skvost a to jsem filmu zprvu vůbec nevěřil a doslechl se o něm hlavně kvůli dvojníkovi Harrisona Forda. Přitom hlavní Blake Lively je boží (díky bohu za neobsazení Heigl), skvěle podporuje kouzelný příběh a naprosto do něj sedí ať už jí vidíme v jakékoliv historické éře. A pak je tu právě legendární Ford, který po dlouhé době nepůsobí ani trochu znuděně a procítěně se ujmul zhrzené role, které dodal potřebnou hloubku a na to navazující emoce. A v neposlední řadě ten skvělý casting jeho mladšího já..ne že bych ho hned obsadil do Star Wars, ale zde svůj prostor zaujímá dokonale. Celkově velice milé překvapení a rozhodně si film za nějakou dobu pustím znovu..10/10 ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Začátek výbornej, výpravnej... pak nastala nuda, kterou zachránila až příběhová linie s mladým i starým Fordem. On na tom škobrtnutí velkej podíl asi má i ten Huisman, kterej mi byl celej film děsně nesympatickej, toho bych si nepustila na gauč, ani kdyby mi bylo devadesát a on po mě jako mladíček pálil. To pak není divu, že mi ani konec nesedl, když Ford měl charisma úplně na jinym, o dost vyšším komíně. Ale dobře se na to koukalo, na to i na Blake Lively, taková pannensky krásná ochechulka, že bych do ní šla bez ohledu na věk. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola nádhera. Romantický žáner a hlavne z americkej produkcie síce určite nepatrí medzi moje najobľúbenejšie, ale z Age of Adaline som mal pocit, že by to nemuselo byť zlé a navyše to trochu ozvláštňuje aj ten doplnkový, prakticky až fantasy prvok so starnutím, kvôli čomu som tomu skúsil dať šancu a s výsledkom som teda mimoriadne spokojný. Dejovo to síce mohlo byť aj o niečo prepracovanejšie, občas som mal pocit, že sa tu toho vlastne ani až tak moc nedeje a pripomína to štandardnú žánrovku, ale má to úžasnú atmosféru, hlavne už rozbehová úvodná štvrťhodina si ma dokonalo podmanila, svojim štýlom mi propomenula niekoľko mojich obľúbených filmov a tak mi bolo jasné, že ma to bude veľmi baviť. K tomu je to perfektne natočené, tu som si vizuál nadmieru užíval, film sprevádza veľmi príjemná hudba a veľkým plusom je aj obsadenie. V prvom rade hlavná hrdinka Blake Lively je tu nesmierne sympatická a tak som si celý čas prial, aby jej to vyšlo čo najlepšie, nesklame ani jej priateľ a po veľmi dlhej dobe ma zaujal aj Harrison Ford. Samotná romantika je tu podaná úplne ideálne, takže ani s týmto nemám problém. Takže to jediné, čo by som tu ešte uvítal je viac takých tých doplnkových scén, aké boli hlavne v úvodnej štvrťhodine, ale aj tak som nadšený, Age of adaline je zatiaľ najlepší film, aký som tento rok videl a s radosťou si ho pozriem znovu. 85% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Moderní romantická pohádka s dechberoucí Blake Lively, jednoduše srozumitelným příběhem a s velmi zajímavou a po nějakém čase také originální rolí pro Harrisona Forda (že se jeho postava jmenuje Jones a je doktor, nechme stranou). Líbil se mi také představitel Fordovy "mladší verze" - přiznejte se, paní Ingruberová, jak to tenkrát bylo? ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Na návštěvě u Ellisových rodičů hrají deskovou hru. Poté, později večer, Elis (Michiel Huisman) s někým telefonuje a přijde k němu Jenny (Blake Lively). Zezadu ho obejme a vezme mu skleničku s pitím. Pak s ní odejde, ale v následném záběru má Elis skleničku opět vedle sebe na stole. (JessiBrikker)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama