Reklama

Reklama

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 2

Recenze (590)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Marně jsem si myslela, že se film bude více zaobírat životem Adelaine, že tam alespoň lehce bude nastíněno jak vyrůstala, jak se zamilovala, jak se jí narodila dcera, pak jak se stala "nesmrtelnou" a následně jak se s tím smiřovala. Ani ve snu mě nenapadlo, že to bude všechno obsaženo během pěti minut a ještě vypravěčem. Celkový příběh ze současnosti mě pak moc nezaujal, docela dlouho se tam nic nedělo, pak se objevil otravný stalker, který si Adelaine vyhlídnul a nedal se odradit. Nějak mi uniklo kdy přeskočila jiskra, pořád to vypadalo, že ji spíš otravuje a pak si to najednou během vteřiny rozmyslela. A celkově pak ta další zápletka s Harrisonem Fordem mi přišla více než zvláštní. Po skončení filmu jsem zůstala trošku v rozpacích, film by měl dobrý námět, ale nebylo to dobře zpracované. Mohl toho nabídnout hodně, místo toho to bylo takové průměrné. Neurazí, ale ani nenadchne. 3* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná oldschool romance s tím správným nostalgickým feelingem a výborným příběhem, jemuž u mě podráží nohy jen jedna věc. A to fakt, že Blake Lively pro mě stále není moc dobrou herečkou, která by dokázala utáhnout vlastní film. Závěr byl pak na mě až moc veliký kýč, který bez dojaté holky po boku asi jen tak nepřekousnete. Stále však hodně fajn zamilovaná jednohubka. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jak dar z čistých nebes. Už dlouho jsem neviděl tak krásně a citlivě natočené romantické drama. Opravdu hluboce smekám. Blake Lively je naprosto lovely (zahrála to fantasticky), ostatní herci neskutečně sympatičtí včetně Forda a k tomu velmi civilní scénář, škoda jen toho závěru. Přál jsem si jiný konec, ale pravdou zůstává to, že už dlouho jsem se nevcítil do romantického filmu tak intenzivně jako v tomto případě. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Navždy mladá je parádny, fascinujúci film. Vôbec som mu neveril a absolútne sa mi ho nechcelo pozerať, ale potom som sa odhodlal a bolo to geniálne a keď som si po rokoch dal reprízu, bolo to ešte geniálnejšie. Blake Lively si tento film určite dá časom zarámovať a nech už v živote bude hrať v čomkoľvek, toto bude už navždy hodnotené ako jeden z jej najlepších hereckých výkonov (samozrejme po boku báječného Smrtiaceho prílivu). Ostatní sú tiež skvelí, ale nie až tak, ako ona, hoci každá postava urobí niečo úžasné, nečakané alebo niečo iné, čo vás dostane. Scenár je absolútne božský; upísal by som dušu diablovi za to, ak by som raz niečo také dokázal napísať (dcéra). Spomenúť musím fantastickú, zvláštnu, hypnotickú, snovú a nádherne mysterióznu atmosféru, ktorá sa ťahá naprieč celou snímkou. Do toho tony citov, nechýba humor, silné a nezabudnuteľné momenty, ktoré vám vytvoria zimomriavky na koži a slzy v očiach (pes, sivý vlas, oživovanie, meteorit, stretnutie po desaťročiach). Nevidím dôvod nenapáliť tomu rovnú stovku. Bez debaty jeden z najlepších filmov roka (ak nie desaťročia). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Všichni, kteří tě pronásledovali, jsou dávno mrtví." Tak i na ženy po stovce může přijít jaro. To je dobře, zejména když vypadají jako Adaline nebo její aliasy. Docela mne tedy rozesmálo, když jsem od filmu obdržel přednášku z fyziky, chemie a biologie o tom, proč přestala Adaline stárnout. Vždyť by se to mohlo stát každému z nás. Třeba Highlanderovi, ale ten to měl těžší, protože je divné, když mladému chlapovi umírají v náruči babičky. Avšak poměr starého chlapa s věčně mladou holkou se dá vždycky vysvětlit penězi. Ale o to tu nejde, protože tohle byl jeden z největších dojáků mého života a já jsem mu skočil na špek. Asi za to může ta chvíle, kdy Adaline spustila portugalsky, nebo možná když válela v té vědomostní hře, ale možná byla prostě jen jedním z nejkrásnějších věšáků na šaty a oblbla mě. Já ji to však odpustím, protože jsem si to užil. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Pôvodný scenár J. Millsa Goodloea uvádzal ako dejisko filmu New York, ale autor neskôr zmenil miesto na San Francisco, pretože si myslel, že to má pre film vhodnejšiu atmosféru. (Arsenal83)
  • Propagačná kampaň bola zameraná predovšetkým na módne orientované ženy. Danielle DePalma, výkonná viceprezidentka digitálneho marketingu v Lionsgate, povedala: "Boli sme si veľmi dobre vedomí vysoko módneho profilu Blake Lively, keď sme tvorili kampaň a vedeli sme, že film má toľko krásnych snímok." Do kampane sa zapojili kanály ako MTV či VH1, módne portály a aj rôzne influencerky, ktorí radili dámam, ako dosiahnuť rovnaký vzhľad ako Lively. (Arsenal83)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama