Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (128)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 100%. Už prvú sériu som porovnával s Batman Begins, no a táto druhá ako už niekto povedal je ako The Dark Knight. A ja s tým plne súhlasím. Až na to, že toto ma lepšie akcie, ale dosť bolo porovnávania. Už prvá séria ponúkla výborný príbeh, záporáka a postavy a tu v druhej sérii je to ešte všetko dva krát lepšie. Akcie sú stále oku lahodiace, no tento krát sú ešte viac vygradovanejšie. Samotná postava Daredevila je znova výborná, ale čo prevyšuje túto sériu nad tu predošlú je perfektný Frank Castle a nádherne akčná Elektra. Doslova strhujúci zážitok. Vynikajúce, bravo, tlieskam. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé štyri dieli okej. Pretože vzdávajú hold Ennisovi a jeho záreze v Punisherovi. Inak je to uťahané až strach. Súboje začínajú byť preplácané, nezaujímavé, neinvenčné a vždy v úplnej tme. Charaktery, ktoré som čakal, že sa budú niekde vyvíjať len balansujú medzi skutočnosťou a hysterickosťou. Je naozaj možné aby som po 26 dieloch mal úplne u riti čo sa s postavami stane? Je jedno že tu nastolia morálne otázky, ktoré nemajú silu a dôraz aby naozaj zarezonovali. Alebo že je tu ľúbostná línia, ktorá by mala byť silná, pulzujúca a motivujúca. Elektra je dôležitá postava ako pes. A toto zvláštne hrajkanie je na škodu. Jediný kto to drží nad vodou je Punisher ale ani on nedostáva priestor, ktorý by mi ulahodil. Pričom sa jedná pre mňa o najzaujímavejšiu postavu od Marvelu ever! Je to fakt nudné. Mal som problém to dopozerať. Jediný dôvod bol Punisher. Tomu dám ešte ako seriálu šancu. S Daredevilom končím a to že existuje niečo iné na túto tému od Netflixu - i don´t care. Čakal som že tu konečne budú presahy ako v Raimiho Spidermanovi. Dostal som rovnakú zbierku kecov a debilností ako vo Wolverinovi z 2013 - ktorý mal byť by the way pre postavu rovnako kľučový. Zhadzujem hodnotenie a už nikdy viac. 2 séria - 40% ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Drew Goddard by měl v titulkách mít upravené příjmení tak, že by se mu umazaly poslední čtyři písmena. Protože pro Daredevila je prostě božskou volbou. Asi není bez zajímavosti, že Drew měl původně režírovat Marťana, ale vzdal se toho, aby mohl natočit první dvě epizody první řady Daredevila, a v podstatě se proměnit v tvůrce seriálu. Daredevil měl v první řadě všechno, co mohl mít jakožto experiment, který ukázal, že dospělé a temné komiksárny dokážou bavit i v televizním seriálovém hávu. Druhá řada je příběhově - řekněme si to upřímně - mnohem slabší než první, hlavně ve svém třetím aktu ztrácí dech (takže k čemu byla ta ohromná díra? Proč jsme dva akty sledovali Punisherův proces, když ve třetím nemá absolutně žádné vyznění? Atd.), na druhou stranu překonává první v několika jiných ohledech - kamera je naprosto brilantní (hlavně v prvních epizodách), Punisherův charakterový ark je bezdyšně skvělý, choreografie je ještě lepší než v první řadě, a často opomíjený střih a střih zvuku si imho mohou podat ruku s největšími filmovými spektákly. Zkrátka jen zamrzí to, že po naprosto nadupané první třetině přichází útlum a zakolísání hlavně v poslední třetině (byť Kingpin prostě musí potěšit!) a naprosto zbytečný cliffhanger do třetí řady. A upřímně, Punisher musí dostat Goddardovu péči a vlastní sérii, Jon Bernthal - ač jsem tomu nevěřil - je naprosto perfektní Punisher! ^_^ ()

fmash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii se ta druhá začíná hrabat ve věcech, které mají zůstat ležet za taktního opomíjení. Tajný hrdina asi musí být osamělý, cynický a přirozeně prolhaný, ale považuji za nekorektní nimrat se v detailech. Matthew všechny uvedené znaky nese, ale navíc se zbytečně a příliš podrobně dozvídáme, že trpí značnou sebelítostí, není jen tajnůstkářský, ale také neupřímný a nespravedlivý, a vůbec bych řekl, že pokud je to záměr a netradiční sonda, tak bych uvítal více vkusu namísto naturalismu. Zkrátka moje sympatie k hrdinovi klesly k bodu mrazu. Punisher je kňoural (zato s neuvěřitelnými sprejerskými dovednostmi), Fisk je nechutnější než kdy dříve (zato dá bez krůpěje potu na držku úplně komukoli) a nadpřirozená zápletka mě kapku sejří. Zdá se mi, že druhá série ztratila šťávu, i když tím nelze myslet tělesné tekutiny z rozmlácených hlav. Uvidíme, co bude dál. 2½. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím tedy uznat,že se druhá série podařila ještě o trochu lépe než předchozí.Sice je pravda,že mi tady chyběla hlavní záporácká postava Fiska,ale Jon Bernthal v geniální roli Punishera ho dokázal skvěle nahradit.Opravdu svou roli zvládl na jedničku.I postava Elektry přinesla seriálu jiný nádech.V pár dílech se objevil taktéž Scott Glenn se svými brilantními hláškami.V porovnání s první sérií daleko temnější a akčnější.Možná i příběh byl lepší.Doufám,že až budou dělat třetí sérii,tak to výborné z prvních dvou sérií opět použijí a doplní to něčím novějším.Druhá série ode mě dostává 95% ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Punisher čelí možnému trestu smrti v Delaware. 2. srpna 2016, asi pět měsíců po vydání druhé sezóny, byl trest smrti v Delaware považován za protiústavní. (Epistemolog)
  • Název epizody Kinbaku je japonské slovo pro Otroctví. (Epistemolog)
  • „Semper Fidelis“ je latinská věta, která znamená „vždy věrný“ nebo „vždy loajální“. Ve Spojených státech je nejznámější jako motto námořních sborů Spojených států. Jinde je to společné heslo pro města, rodiny, školy a vojenské jednotky. (Epistemolog)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama