Reklama

Reklama

Daredevil - Season 2

(série)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, 2016, 11 h 54 min (Minutáž: 49–61 min)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

V Hell's Kitchen zase řádí temné síly, ale tentokrát si Daredevil musí zvolit mezi ochranou města a svých přátel. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (128)

M.Macho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je potěšující sledovat jak se MCU plní skvělými postavami také mimo hlavní filmovou linii. Není to ale ani tak o DareDevilově ex/nemesis Elektře jako Franku Castlovi aka Punisherovi. Frank Castle je v druhé sérii splněným snem - hravě pokořil všechny předešlé pokusy, dokonale sedí do ponuré atmosféry seriálového vkladu od Netflixu do MCU a v plné podobě se objevuje až na závěr - podobně jako DareDevil v první sérii vytáhl kostým v posledním díle. Spiritistická zápletka s prastarou společností je v tomto kontextu přitažená za vlasy (možná je to most pro Doctora Strange a podle nedávných ukázek je celkem jasné, že všechno co v MCU pochází z daleké Asie je duchařské až až). Každopádně se stále jedná o televizní produkt s vysokým standardem. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě skvělé, leč o něco slabší, než-li episoda první a nevím, nevím, jestli dělá komiksové záležitosti s hrdinou ulic čest, když v první polovině nejvíc bavila civilní, soudní linka (Foggy!). Velké plus míří za zjevením Punishera, který konečně dostává důstojnou podobu a jeho akce je vždy neskutečně dobrá, syrová, rychlá a brutální, což je něco, co mi scházelo u střetů samotného Daredevila, za což může neustálý zástup soubojů s ninji, což konceptu temného hrdiny, co nosí masku ďábla zrovna moc nesedí (obzvlášť v téhle "realistické" podobě), ovšem i tak je tu pár neskutečně silnejch scén (několika minutoví akční scéna bez jediného střihu!!). Suma sumárum, je to skvělé, obzvlášť když se objeví pár starých známých, přidá se Frank a tak dále a tak dále, snad se ale příště bude méně jet do komiksovitosti. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil me opakovane irituje tim svym super dobractvim, coz je trochu paradox, protoze u Kapitana Ameriky to naopak mam rad.. Fisk / Kingpin se vratil, ale zatim byl upozaden do role potencialniho villaina S3, a jeho roli zastali castecne novi hrdinove Punisher a Electra a castecne zla organizace The Hand. Porad je z toho citit urcita beckovost, predevsim co se hereckych vykonu tyce, ale da se to prezit. Dost mi vadi (porad) Karen Page, ktera opet dostavala hodne prostoru jako jedna z hlavnich hrdinu serialu. Asi se mi k tomu nechce moc vic rozepisovat, i pres radu veci, ktery mi na serialu vadi, se porad jedna o zatim nejlepsi Marvelovsky serial a ve finale me to vlastne bavilo sledovat. Akorat ten herec Sticka je uz vazne starej, ze uz se neda ani CGI omladit, takze i ve flashbackovych sekvencich vypada sesle xD ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,MOHL BY TO BÝT KONEC BDĚLÝCH STRÁŽCŮ NEW YORKU“ /// Nejukecanější hrdinskej seriál… Vobjeví se Punisher, jeden by čekal hromady mrtvejch… a ti dva spolu prokecaj jeden díl. Sluníčkář Daredevil mě pěkně sere. Je to vlastně takovej idiot, co se chce furt rvát. Uznávám, že je v tom dobrej, ale tohle rozdílný ideový smýšlení mně sledování série neusnadňuje. Na scéně Elektra! Konečně aspoň trochu zajímavá story a tahle holka sem vnáší kus Marvelovský atmosféry. Dvojka lepší jedničky. Kdyby si tak vodpustili tu miliardu keců, vedoucí „jen“ k uvědomění si, kdo vlastně jsou. Kdyby… ale to by byl jinej seriál. Přesto zvedám hodnocení celý série na 3*. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě.. 2.) Sráče nezabíjím. Jen se peru. (Proč? A koho bych asi pak mlátil? 3.) Thx za titule „edna.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (187)

Zajímavosti (19)

  • Na konci epizody v baru je v pozadí v televizi vidět hokejový zápas New Jersey Devils. (Epistemolog)
  • Podstatná část epizody (Daredevil a Punisher na střeše) je silně inspirována komiksem „Punisher: Welcome Back Frank #3“. V komiksu je Daredevil (Charlie Cox) také připoután Punisherem (Jon Bernthal) na střeše a je donucen si vybrat: zastřelit Punishera nebo nechat Punishera zabít. Na rozdíl od seriálu, kde si Daredevil nevybere a místo toho řetězy přestřelí, v komiksu po Punisherovi opravdu vystřelí. To mu však nebylo platné, protože zbraň byla prázdná a Punisher mu na to odvětil: „Zabíjení nech na mě.“ (Knowho)

Související novinky

Punisher dostal vlastní seriál

Punisher dostal vlastní seriál

30.04.2016

Marvelácký uberdrsňák má za sebou tři celovečerní filmy, nejvíc ale zabodoval letos ve druhé sérii Daredevila. Jak jste možná postřehli, fanoušci ihned začali volat po tom, aby se Punisher s tváří… (více)

Reklama

Reklama