Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Citově naprosto lidský film, který si na nic nehraje a vypráví příběhy každého z nás. Anne Hathaway a Robert De Niro tady byli vysloveně miliónoví a i když je tenhle film víceméně hodně normální a obyčejný, povyšuje ho samotná upřímnost z postav, které právě tyto dva herci hrají. Jediný moment, který opravdu stojí za to, je scénka vloupání se do baráku kvůli smazání jednoho mailu z notebooku. To byl nářez nevýslovnej a vysloveně mi zrychlil jinak asi dvakrát tak pomalejší tep. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jsem očekávala příjemný a poměrně kvalitní film, ale musím uznat, že jsem byla ještě o to víc překvapena. Hlavní postava, kterou výborně hraje De Niro, je sama o sobě skvostná svým optimistickým a aktivním přístupem k životu, což by mohlo být inspirací pro mnoho starších lidí, kteří mají pocit, že už jim život nic nepřináší a neuvědomují si, že onen přístup závisí jen a jen na nich. Protože v jakémkoliv věku se dá žít naplno. Sympatickou hlavní postavou to ovšem nekončí. Sekundující Anne Hathaway byla jako mladá podnikatelka s ambiciózní vizí taktéž skvělá a i když celý filmový příběh odrážel moderní životní styl, skrývaly se v tom ryzí lidské hodnoty. Ať už je 21. století nebo ne, jaké si určíme priority (práce, rodina, přátelé...?) je stále na nás, a je stále možné být dobrým člověkem se zdravým vztahem k lidem a ke svému povolání, aniž bychom se uchýlili k nějakým ne vždy správným současným trendům a názorům. Zkrátka moderní, milý a vtipný film s velkým srdcem. Mě si rozhodně získal. ~(4,3)~ ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Rozhodně si myslím, že je to super nápad jít na první rande na pohřeb.“ - „Ano. Opravdu to prolomí ledy, že?“ A to nejkrásnější, co můžete od srdce druhému nabídnout, je místo vedle vás na hřbitově…Neměl jsem skoro žádná očekávání, takže to se mnou měl Stážista docela lehké. Chtěl jsem se jen odreagovat, a přesně toho se mi i dostalo, protože je film moc příjemný, vše navíc podtrhuje pohodový soundtrack (stejně jako v Po čem ženy touží, i když tam jsem si notoval ještě o něco víc). Stážista se může plně opřít o ústřední sympatickou dvojku, zvlášť „velké míse kaše“ byla role napsána přímo na tělo. A jsem rád, že byla Meyers soudná a nedopustila, aby se to zvrhlo do „gerontofilie“. Na druhou stranu, sentimentu a dojímání tam bylo i na můj vkus opravdu hodně, nemluvě o dítku, které je samozřejmě maximálně roztomilé (což má na mě většinou opačný efekt, takže jsem při scénách s dcerou dost trpěl) a pasáž se špatně poslanou zprávou mi též moc nesedla, za tohle všechno body dolů. Jinak spokojenost, celkově to vidím na slušné 4*. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po Alu Pacinovi nalezl svou Druhou mízu i Robert De Niro. A já jsem z toho naměkko. Čistý a upřímný příběh, kterému nemám co vytknout, protože film tu hraje až druhé housle, a to kdo ví jestli. Ben je dědek, jakým bych jednou chtěl být a Jules holka, jakou chci mít. Na mistrovství světa ve hře očí by tihle dva rozsápali i sedmihlavou saň, dvě hodiny s nimi byl ten nejkrásnější čas strávený letos v kině, a to mi věřte, že tam jsem často. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, drama ze života, které nemůže urazit. Bavil jsem se. Robert De Niro je vždy sázka na jistotu. Příběh o sedmdesátníkovi, co se nechce ještě stát důchodcem a mladé perspektivní ženě, která buduje svoji firmu. Obě duše si padnou do noty a právě v tomhle životním okamžiku se potřebují. Podobně jako v Ztraceno v překladu (2003), ale ten je mnohem více hořký. Stážista je brán s mnohem větší lehkostí. Potěší i přítomnost Adama Devina. Já toho klučinu mám prostě rád. Za mě velmi příjemná romanťárna o životě. (70 %) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 75,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 194,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama