Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (769)

claudel 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který mě okouzlil, mluvil mi z duše a současně mě donutil k zamyšlení v souvislosti s prací v dnešní době. Pro mě osobně jedna z nejlepších rolí Roberta de Niro a totéž platí pro Anne Hathaway, oběma to nesmírně sedlo a vytvořili fungující dvojici. Úsměvný i dojemný příběh, u nějž bych stopáž klidně protáhnul o další hodinu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Feel good film, ktorý skutočne v človeku nakopne veľa príjemných pocitov a za všetko vďačíme skvelému Robertovi De Nirovi, ktorý v tomto filme absolútne vládne a ukazuje obrovskú dávku ľudskosti, ktorá dnes mnohým ľuďom chýba. Rovnako skvelá je ale aj Anne Hathaway ako veľká workoholička, no možno sa v nej skrýva oveľa viac než si na prvý pohľad myslíme a vnútri sa viac ukrýva nešťastná žena, ktorá sa nevie s niektorými problémami popasovať a uteká pred nimi k práci. Musím povedať, že tá dávka úprimnosti ma opäť (ako tohto roku už pri niektorých filmoch) opätovne presviedča a sledovanie som si maximálne užíval. "The Intern" je pre mňa vynikajúci film, ktorý si určite svoje divácke pódium nájde a myslím si, že je to len dobre. Takýchto filmov je potreba viac. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nejsympatičtější film loňského roku, Nancy Meyers se trefila do černýho a natočila parádní oddychovku, co se může směle srovnávat i s Po čem ženy touží. K tomu si přidejte její trademark v podobě krásně vybranejch newyorskejch lokací a skvělýho De Nira a vychází nám tu do budoucna další poctivej televizní evergreen, kterej si kdykoli rád připomenu. 85% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem při repríze přidal filmu hvězdičku a učinil jsem tak téměř proti své vůli. Snímek totiž obsahoval příliš mnoho mnou neoblíbených položek, jakými jsou například: slaďoučké dětičky, přehnaná naivita, klišoidy, patosoidy a Anne Hathaway. A byla to právě Anne Hathaway, která se mi postarala o nevšední zážitek, protože šlo o její druhou roli, při které jsem nepociťoval silnou nechuť a náběh na kopřivku. První rolí byla Bílá královna z Alenky. A i přes výše zmíněné nedostatky u mě dnes jasně převládl pocit, že se Nancy Meyers pokusila natočit lidsky milý film, a za sebe můžu konstatovat, že se jí to v zásadě povedlo. / Poučení: Nikdy není pozdě. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Seriózní a trochu kožený důchodce, který si hledá nové pracovní uplatnění jako stážista v rozevláté hipsterské firmě, slibuje zárodek slušné komedie. Zvlášť, když seniora hraje Robert De Niro, druhdy představitel hodně drsných chlapíků, kteří by takovou rozjuchanou firmičku dokázali srovnat jediným pohledem. ____ Začátek filmu slibný námět naplňuje. Robert sice mohl víc vzdorovat ležérní atmosféře oděvního e-shopu a jeho mladí kolegové ho nemuseli přijmout až tak snadno a rychle, ale budiž…. Horší je, že tím se vyčerpalo hlavní téma hned v úvodu a místo něj nastupuje jakýsi zástupný vztah otce a dcery mezi postarším stážistou a mladou šéfovou, které firma i rodina přerůstají přes hlavu. A z komedie je náhle upocené melodrama, které disponuje i jednou děsně cool přechytralou holčičkou s kudrlinkami. /31. 8. 17./ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Když jeden ze spolupracovníků zmíní Benovi (Robert De Niro) zpěváka Jay-Z, Ben odpoví, že neví, kdo to je, nicméně jeho manželku Beyoncé zná. To je narážka tvůrců na De Nirovy spory s tímto zpěvákem z let 2012 - 2016 . (hansel97)

Reklama

Reklama