Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert De Niro hraje ve filmu Bena Whittakera, 70letého vdovce, který si uvědomil, že odchod do důchodu není až tak skvělý, jak se říká. Využije příležitosti vrátit se znovu do hry a stane se vedoucím stážistou módního webu, který založila a provozuje Jules Ostinová (Anne Hathaway). (Freeman Ent.)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (764)

vteco 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která se obloukem vyhýbá žánrovým klišé a diváka zbytečně neunavuje. Celý snímek táhnou hlavní protagonisté aneb tradičně skvělý a zkušený Robert De Niro, kýmž by v důchodě chtěl být určitě každý muž a překvapivě sympatická Anne Hathaway, jenž se se svou rolí také zkušeně poprala. Příběhová linie i s důležitými odbočkami má hlavu i patu a působí velmi odpočinkově a nenáročně, na druhou stranu ale postrádá výraznější pointu. [75%] | Kino - Prom. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Feel good film, ktorý skutočne v človeku nakopne veľa príjemných pocitov a za všetko vďačíme skvelému Robertovi De Nirovi, ktorý v tomto filme absolútne vládne a ukazuje obrovskú dávku ľudskosti, ktorá dnes mnohým ľuďom chýba. Rovnako skvelá je ale aj Anne Hathaway ako veľká workoholička, no možno sa v nej skrýva oveľa viac než si na prvý pohľad myslíme a vnútri sa viac ukrýva nešťastná žena, ktorá sa nevie s niektorými problémami popasovať a uteká pred nimi k práci. Musím povedať, že tá dávka úprimnosti ma opäť (ako tohto roku už pri niektorých filmoch) opätovne presviedča a sledovanie som si maximálne užíval. "The Intern" je pre mňa vynikajúci film, ktorý si určite svoje divácke pódium nájde a myslím si, že je to len dobre. Takýchto filmov je potreba viac. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vedel som, že toto nie je ten typ filmu, ktorý ma bude baviť a nakoniec neprekvapivo nebol. Celý film je sympatický ako De Niro, pekný ako Anne Hathaway a zároveň obyčajne bezstarostný, ničím moc neprekvapujúci ako od Nancy Meyers. Netvrdím, že to bolo zlé, dalo sa to pozrieť a hlavne vďaka obsadeniu som to prežil až do konca, ale aj keď som nečakal veľa, už vôbec som nečakal, že od komédie, komédiu nedostanem. Ale v pohode film na jedno pozretie. 65% - 3* ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Klasický film od Myersovej. Prvú hodinu vynikajúco funkčná feel good oddychovka s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami a v druhej polovici, vďaka prepálenej dĺžke nezaujímavá skoro nuda s neuveriteľke sympatickými a uvoľnene zahratými postavami. Hlavnú radosť mám z toho, že DeNiro po rade nedôstojných úloh a výkonov ukazuje, že na to stále má. A z Anne Hathaway raz vyrastie veľká herečka. Slabších 7/10 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jsem očekávala příjemný a poměrně kvalitní film, ale musím uznat, že jsem byla ještě o to víc překvapena. Hlavní postava, kterou výborně hraje De Niro, je sama o sobě skvostná svým optimistickým a aktivním přístupem k životu, což by mohlo být inspirací pro mnoho starších lidí, kteří mají pocit, že už jim život nic nepřináší a neuvědomují si, že onen přístup závisí jen a jen na nich. Protože v jakémkoliv věku se dá žít naplno. Sympatickou hlavní postavou to ovšem nekončí. Sekundující Anne Hathaway byla jako mladá podnikatelka s ambiciózní vizí taktéž skvělá a i když celý filmový příběh odrážel moderní životní styl, skrývaly se v tom ryzí lidské hodnoty. Ať už je 21. století nebo ne, jaké si určíme priority (práce, rodina, přátelé...?) je stále na nás, a je stále možné být dobrým člověkem se zdravým vztahem k lidem a ke svému povolání, aniž bychom se uchýlili k nějakým ne vždy správným současným trendům a názorům. Zkrátka moderní, milý a vtipný film s velkým srdcem. Mě si rozhodně získal. ~(4,3)~ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 75,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 194,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama