Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 4

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Zatímco BoJack bojuje se sebelítostí a ztrátou, Todd pomáhá panu Piškotovi kandidovat na guvernéra Kalifornie a Diana nachází práci v hip blogu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (27)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostý bizarní seriál z oslavovaného Hollywod(d)u se přetransformoval v ohromně silnou televizní dramedy, které v tomto žánru může konkurovat jen Shameless. BoJack už není jediným mučedníkem téhle velmi emotivní show, tvůrci nenechávají život klidným ani ostatním postavám a i když to může znít nepřejícně, já jsem za to rád. Protože přestože na BoJackovi Horsemanovi miluju ty usměvavé hrátky s narážkami na skutečný svět lidí a zvířat, tak jsem tady především pro ty silné momenty. A těch bylo ve čtvrté řadě až nečekaně příliš. [viděno na Netflixu] ()

mcb 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Populární animovaná (temné) dramedie je tentokrát o něco slabší v popkulturních narážkách a snaze trefně komentovat současné dění, bohatě to ale vynahrazuje ve zdrcujících osobních příbězích postav, které svými emocemi doslova dokáží skolit i koně. Pro poslední čtyři epizody se doporučuje flaška whisky. Nejlepší epizoda: Ruthie (9) ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulé erupci koncepčních nápadů a emočních rozmrdávaček je tahle série takový pád vzniklého popela k zemi. Tedy se znovu jedná o horskou dráhu s emočně zničujícími pády a over the top vrcholy. To vše zabaleno do tvůrčí hravosti, jež zmiňované kvality jen posiluje na dříve určenou notu, tedy buď to člověka rozmrdá do sraček ještě více nebo to vytáhne skvěle fungující přehnanost na další vrchol. 9,5/10 ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10 Rozjezd je po minulé (a naprosto geniální) řadě krapet kostrbatý, avšak od poloviny je Bojack zpět v sedle a dávka deprese, černého humoru a silných témat sílí každou další epizodou (e11 mě emocionálně zničila) až do úplného finále. Nestačím zírat, co si tvůrci dovolují svým postavám udělat a čím vším je nechají projít... fakticky jedna z nejlepších věcí, co Netflix vyprodukoval. A animovaná tvorba jakbysmet. ()

mrkt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Bojackovi je nejlepší, že s každou další řadou roste (což u valný většiny seriálů nejde říct). Nestaví prvoplánový díly se zápletkou a řešením jeden za druhym, ale ve všech těch problémech se pěkně pitvá a plácá a nenechává je nikdy pořádně odejít. Protože neví, jak je nechat odejít. Pořád nepřichází žádný řešení, uspokojení, katarze. A člověk je z toho pořád smutnější (stejně jako Bojack) a depresivnější, ale svym způsobem i odevzdanější, protože co jinýho mu zbejvá. A možná proto je ten seriál tak dobrej.. Protože takhle to ve skutečnosti je? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama