Reklama

Reklama

Želvy Ninja 2

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (více)
Trailer 3

Želví nepřítel číslo jedna, krutý Asiat přezdívaný Trhač, právě zdrhnul z vězení, kde měl dost času na to, aby vymyslel plán, kterým by se zelenými mutanty srovnal skóre (právě oni se velkou měrou podíleli na jeho zabásnutí). Kvůli jeho realizaci se spojí se šíleným vědcem Baxterem Stockmanem, který vyvinul speciální mutagen schopný přeměnit člověka na zvíře. Prvními dvěma pokusnými králíky se stanou rabiáti Bebop a Rocksteady, dříve dva oškliví chlapi, teď ohavný kanec a nosorožec. Oba se samozřejmě okamžitě pustí po stopě želvích bratří, ačkoliv ti jim jdou naproti, protože: „Když může ta látka proměnit lidi ve zvířata, proč by nemohla zvířata proměnit v lidi?" Tahle otázka některé členy želvího společenstva poměrně silně vzrušuje. Brzy ale budou mít úplně jiné starosti, protože do zástupu výše uvedených nepřátel se záhy přidá zástupce velmi naštvané mimozemské civilizace, který si říká Krang. Navzdory svému legračnímu vzezření je to ukrutný prevít, takže zelení bratři budou nakonec rádi, když v boji proti zlu po jejich boku stanou osvědčená reportérka April O´Neillová a mladý rebel Casey Jones, který to s hokejkou a pukem umí jako Jarda Jágr s tím rozdílem, že Casey se netrefuje do branky, ale do lidí. Bude to bitva, jakou svět neviděl, snad během ní borcům v krunýři nevystydne pizza... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (340)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět se mi dost líbila veškerá akce, ale absolutně u mě nezafungoval humor. Zřejmě se jedná o snímeček situovaný hlavně pro to nejmenší publikum a dovedu si představit, že nejmenší publikum skutečně může být po filmové stránce uspokojeno. My starší a moudřejší máme prostě smůlu. Na nás zbyla pouze luxusní akce, která je naštěstí multigenerační. Zpomalené záběry byly mňam. Už ti 4 plazi se snaží sypat jednu hlášku za druhou a být symbolem vrcholné retardace, tak nač do toho přidávat ještě dva retardovanější členy, kteří posunou pomyslnou laťku vrcholného debilismu do výšin zatím nevídaných. Mimochodem, nemohl jsem si nepovšimnout extrémně rasistického a homofobního odkazu. Proč se musel zrovna chudák nebohý černoušek proměnit v přihřáté prase, když jeho zrzavý kolega se stal solidně vypadajícím nosorožcem? Na Megan se kouká stále stejně dobře. Účast retarda z nejstereotypnějšího seriálu současnosti mě naopak zarmoutila. Celkově je děj dost divný. Už si přesně nevybavuji první díl, ale moje pocity z něj byly rozhodně mnohem vyšší. Záporák zde nebyl vyloženě špatný, ale v závěru jsem čekal určitě intenzivnější nářez. Viděl bych to na pěknější dvě hvězdy. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vemte všechno, co bylo skvělé na jedničce a hoďte to do hajzlu. Pokud čekáte akční nahláškovaný nářez plný skvělých bitek jako od Jackieho Chana, tak se raději znovu podívejte na jedničku. Tady budete mít hodinu a půl velice trapných, ultra dementních keců (neříkám, že jednička nebyla dementní, ale tam to holt přehlušovala tuna skvělé akce ... tady tu hnusnou akci přehlušuje tuna demence a trapnosti). Ten zbytek tvoří digi bordel ... jo a na jakékoliv ninjutsu taky rovnou zapomeňte, když už se tu někdo má mlátit, tak je to buďto v off screenu, nebo je tu jeden obrovský a skoro nepohyblivý enemák, na kterého želvy prostě jen skáčou ... když tak přemýšlím, tak dvojka by se spíš měla jmenovat Teenage Jumping Turtles, jelikož tu vlastně v těch pár akčních scénách jen skáčou a hází hlášky, kterým se uchichtnou tak maximálně děti do 10 let. Liebesman chybí a Casey Jones přebývá ... ten týpek je tak otravný neherec, že v oné neherecké disciplíně předčí i Megan Fox (ale jsem si jistej, že v reklamě na Calvin Klein strašně válí). Upřímně doufám, že dalšího filmu už se nedočkáme. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

My jsme přátelé v partě veselé, my jsme čtyři želvy nindžovéé... Chápu, že od filmu, kde jsou čtyři mluvící želvy, jeden mluvící nosorožec, jedno mluvící prase, jeden mluvící mozek a jedna huhňající Megan Fox nemůžu moc chtít. Vím, že už jednička nebyla nic extra, byla hloupá (až stupidní), ale taky byla zábavná (mno... chvilkama). Ale tohle je tak dementní, že vám to spláchne všechny vaše nostalgické vzpomínky, kdy jste byli Leonardem nebo Michelangelem, jedním šmahem. Co na tom, že je tady Krang a jeho Technodrom, co na tom, že tady jsou Rocksteady a Bebop, a co na tom, že si Trhač konečně nasadí tu svojí masku, když je to prostě fakt kreténskej a retardovanej film, film, co se snaží být tak moc cool, až vám z toho bude váš ajfoun malej. CGI želváků dobré, narozdíl od Kranga a Rockyho s Bebopem (i když nejhorší CGI je u April O'Neil, tam je ta "umělá nepřirozenost" přeci jen vidět... :-P), ale to je asi tak všechno, co se tady dá chválit... Transformers Mental Nigga Turtles, Bay, go fuck yourself, i s tímhle naleštěným shitem, já chci klasický želváky (s jejich temnou atmosférou), co nenosej na krku zlatý řetězy a na ruce přilepený smártfouny... Jedna hvězda za jakous takous nostalgii a za tu legendární znělku, co hraje při závěrečných titulcích. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Želvy jsou pro mne pouze strávitelná jednohubka, ale vadí mi, že je to příliš infantilně provedené, zde bych ocenil tvrdé rko a temnější atmosféru. Megan Fox je stále prvotřídní kočkou, Akce je spíš průměrná, ale alespoň přehledně a zábavně natočená. Film utíká rychle, ale věková hranice je bohužel kolem 13-17 let. Rocksteady a Bepob byli správně ujetí, což je největším plusem filmu. 65% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jednička to u mě ještě taktak ustála a hlavně nepřipomínala Transformery. Dvojka už Transformery bohužel hodně připomíná a výsledek je ten, že hlavní zápletka nudí a nějaký pokus o novou vydělečnou sérii se producentům naštěstí rozsypal pod rukama. Nemyslím si že příštích 10 bude někoho zajímat osudy 4 želvích bratrů. Jednička měla mnohem nápadnější akci. Dvojka už je hlavně digibinec a nic na tom nezmění ani pro mě v dětství hodně oblíbení Rocksteady a Bebob. 40% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (9)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Ve scéně, kdy želváci střílejí po Vernonovi (Will Arnett) z foukačky, je jasně vidět, že k nim stojí zády. Ale i přes to má Vernon kuličku po prvním zasáhnou nalepenou pod pravým okem a po druhém zásahu na čele. (Karn)

Reklama

Reklama