Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 9

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 9

Recenze (713)

Handle 

všechny recenze uživatele

Když by takto vypadal každý romantický film, dost možná bych se stal fanouškem tohoto žánru. Snímek si ukázkově buduje atmosféru, má dokonalé herecké duo, je poutavý od první do poslední minuty, žádná scéna či postava tam není navíc. Opravdu neskutečně milé překvapení, které snad pobaví i dojme každého - už jen tím jakým způsobem vypráví tak těžké téma. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Knížku jsem teda nečetla a ani to nemám v plánu. Z filmu jsem ale i tak dost zklamaná. Těšila jsem se několik měsíců, až si to pustím. Nejhorší podle mě na tomhle filmu byl asi ten výběr hlavních herců. Řekla bych, že se k sobě ty dva vůbec nehodili ... Ta holka mě tam docela štvala. Byla moc vlezlá a přehnaně snaživá. Nevím, jestli to tak mělo být, ale nesedělo mi to. Hudba si myslím taky nebyla moc vhodně vybraná. Celý film chtěl hrát moc na city až mě to ve finále vlastně vůbec nezasáhlo a v druhé půlce filmu jsem se dost nudila. Škoda. Dalo se z té knížky určitě vytřískat daleko víc. 60%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Varujem vás. Ak budete zasa predvádzať niečo z Mojej ľavej nohy, nechám vás tu napospas všetkým vašim bývalým.“ Napriek zaliečavosti a prílišnej romantičnosti/pozlátkovosti sa mi to páčilo. Ale 4* tomu nedám, sorry. Rozkošná Emilia Clarke mohla byť veľmi rýchlo otravnou a neznesiteľnou, ale našťastie to uhrala a je „iba“ roztomilou. Takisto Sam Claflin je dobrý. Hoci je to troška dlhé, mnohé scény mohli byť vystrihnuté a ku koncu to dosť výrazne stráca dych, má to veľa silných momentov, vrátane záveru. Takisto dialógy a hlášky sú väčšinou zábavné („Šťastie, že ste ten štítok nemali na boxerkách.“). Je tam humor i dojatie a ako celok to proste funguje. Bavilo ma to viac, než Nedotknuteľní. A rád som po dlhom čase znova videl Nevillea Longbottoma. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Vím, že je to klišé, ale já mám tyhle romanťáky prostě ráda. Asi proto, že vím, že realita je tomu naprosto vzdálená a já jsem snílek, co rád čerpá do své fantazie. Tento film má moc nádhernou hudbu na pozadí a soundtrack také není vubec špatný. Plus jsou mi postavy hrozně sympatické - hlavně Louisa, její ztřeštěná povaha a vůbec celkový charakter se mi sem nesmírně hodí. Myslím, že se tvůrcům se velice dobře podařilo zpracovat knižní předlohu. Bylo krásné sledovat vývoj obou hlavních postav a jejich vzájemného vztahu. - "You are pretty much the only thing that makes me wanna get up in the morning." ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ukázka zrůdného vkusu dnešního diváka. Přiznám že romantika nepatří zrovna k mnou vyhledávaným žánrům. Na druhou stranu jsem ale již úspěšně absolvoval nejeden kus, který mě dokonale uzemnil, jmenuji třeba vynikající Pravidla moštárny nebo za poslední dobu zajímavou a tematicky mírně podobnou Teorii všeho. Kupříkladu ta má dokonce horší hodnocení než tahleta blbost. Pokud se někdo cítí naměko z uměle vycucaných scén ke konci filmu, kdy herci nezvládlají prodat ty nejjednodušší emoce a za pomocí replik, které jim do úst vložil scénarista, který má city na úrovni samotářského dřevorubce. Tak přesně takového diváka je mi moc líto. Protože já osobně tento kousek vidím velmi bídně. Rosamunda Pilcher by chrochtala nadšením kdyby se jí povedlo tohle veledílo, ale pro diváka, který nebyl zasažen tak zásadními kousky jakými jsou Esmeralda nebo Divoký anděl, se jedná o dvě hodně těžce ztrávené hodiny. Nic na tom nezmění fakt, že jsem na to koukal pod dohledem tuze sličné dívky, která po většinu stopáže nevěřícně kroutila hlavou nad tím jestli tohle myslel někdo vážně. 40% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama