Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Může za to snad ta atmosféra prázdného kina, když místo na levnou neděli jdete v předraženej pátek, nebo se snad Vánoce dostávají pod kůži nám, kteří žijí v domnění, že je léto? Ať tak či onak, návštěvu kina jsem si náramně užil. Nic jsem neočekával, prostě si dřepnul na prdel a nechal se pohltit vánocemi. Vtip střídal dojemnou scénu, úsměv střídal slzy v očích. V obchodních centrech se mi snaží vnutit Vánoce už od října, kapry prodávají se stromečky už taky nějaký ten pátek, ale až po zhlédnutí tohoto filmu mám opravdu pocit, že Vánoce jsou tady... A na závěr, nic nevylepší ten pocit z filmu, jako když po vyřknutí, že mi hodně připomíná přes deset let starou Lásku nebeskou, uslyším, že Láska nebeská je blbost. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jeďte internetem. Je to rychlejší." Rady tety Fishy byly asi tím jediným, co mě v tomto vánočním zlém snu pravidelně rozesmívalo. Pak už mě bavilo snad jen, když si Charlie s Lauren "obratně" strkali jazyky do úst a samozřejmě ulhaný vztah krásné Eleanor se sympatickým G. I. Joem. Jinak to však byl samý malér, problém a nepochopení, což mi dost připomínalo skutečný život. A to je přesně to, co od filmu nechci. Ale jsem ochoten přimhouřit oko, protože to celé vyprávěl pes a dopadlo to vánočně. ()

Reklama

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně pokojný, vánoční film s maximálně hvězdným obsazením (8 hvězd v obyčejné komedii?). Na druhé straně je tu naprosto otravný vypravěč, otravné některé postavy a občas divné vyústění příběhu. Čekal jsem něco ultimátně fajnového, jako o pár měsíců dříve The Intern, ale bohužel jsem se nedočkal. Závěrem bych vyzdvihl postavy Johna Goodmana, Olivie Wilde a Alana Arkina. Ty to táhnou dopředu. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers je celkom fajn vianočný film, viac dráma ako komédia. Myslím si, že má dva významy: Love, the Coopers a Love the Coopers :-). Rodinka Cooper to sú všetko známe hviezdy, vtedy ešte možno nie príliš známy Timothée Chalamet, sympatická Diane Keaton, krásne herečky Amanda Seyfried a Olivia Wilde, ďalej Alan Arkin a ďalší. Rozprávač je pes, dôvod prečo som veľmi nepochopila, ale našťastie nemá vo filme veľa priestoru. Najprv som sa zľakla, že to bude ďalší film o psovi. Love the Coopers je také rodinné puzzle, kde všetko do seba zapadá, len som veľmi nepochopila rolu Amandy Seyfried a jej vzťah k Alanovi Arkinovi. SPOILER: Myslela som si, že to bude jej otec, teoreticky by to mohol byť jej starý otec. Tu SPOILER končí. Amandu Seyfried považujem za talentovanú herečku, ktorá má ešte aj nádherný hlas, mohli ju tu využiť aj ako speváčku! Som preto prekvapená, že dostala nomináciu za najhoršiu herečku. Nechápem, ako môže mať tá istá herečka nomináciu na Oscara (za Mank) a zároveň byť niekým považovaná za najhoršiu. Naozaj to nie je zlý film, nemá najlepšie hodnotenie, no mne sa páčil a videla som ho už 2x!!! Ešte dodatok: Za každým oknom snežilo, taký mini bonus. Za mňa 75%. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Páčili sa mi tie príbehy kým boli všetky krásne oddelené. Tie rozhovory boli super. Hlavne sa mi páčil príbeh Eleanor a Joea ( Olivia Wilde a Jake Lacy) ale aj ostatné boli pekné. Či starší pán a servírka. Akurát škoda, že sa potom z melodrámy stal iba sladký romantický film (ktorému som potom už neuveril ani prd ). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Když Eleanor (Olivia Wilde) a Joe (Jake Lacy) sedí u okna v letištní hale a povídají si, mění se během záběrů neustále lidé, kteří sedí za nimi. (hansel97)

Reklama

Reklama