Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

jarmik 

všechny recenze uživatele

Film, který jen velice špatně kopíruje filmy kopírující Lásku nebeskou. K té se to ani nepřiblížilo, protože to nebylo, na komedii, ani vtipné (zasmál jsem se párkrát, ale není to ono, když si řeknete "Konečně nějaká trochu vtipná hláška"), ani romantické (ne, že se lidi začnou nechutně líbat a říkat klišé, to nestačí). Navíc byl příšerný i soundtrack, jedna strašná píseň dokonce hrála celá dvakrát. Nejhorší ze všeho však byl totálně tempo a plynulost degradující vypravěč, jehož identitu odhalíte až na konci a buďte si jisti, že tato scéna, zejména, když se nad tím zamyslíte, tomu všemu (a především celému závěru) nasadí korunu! Dvě hvězdy... za co? Jedna za některé dobré herce a jedna za pár slušných scén a dialogů. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborná dramédia napokon precitla do klišovitého vianočného "zázraku". Aká škoda! Film sa snáď prvé dve tretiny uberal skvelou líniou zameranou na vnútorné problémy a podvedomé útrapy postáv. A to bolo veru dobré - asi až príliš dobré na to, aby táto psychologická atmosféra pokračovala až do konca. Avšak prišiel výpadok prúdu a príbeh sa preniesol do nemocnice, kde celý doterajší dobrý dojem vygradoval do hnusného krčovitého klišé, ktoré by bolo asi naivné aj na rozprávkový žáner. Nie, nie som za každú cenu proti happyendom, ale čo je veľa, to je veľa - a toto bolo fakt prehnané :( Prvé dve tretiny na 4*, posledná max. 1* = takže dokopy asi tak priemerné 3*. ()

Reklama

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavé! Komedie? To sotva! Podle traileru jsem čekala komedii o tom, jak si každý na Vánoce přitáhne do rodiny někoho "zajímavého" a postupně to bude "praskat" a trapné situace budou hutnější než nádivka do krocana. Bohužel jsem se v pravidelných patnáctiminutových intervalech ptala, kdy už se tam konečně začne něco dít. Odpověď: nikdy. Ztráta času. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Destilát tuctových vánočních "family reunion" komedií, paradoxně naředění podřadnými hereckými výkony jinak schopných herců, který jde od nikud nikam. Jessie Nelson má asi za bratra Willieho Nelsona, který donesl na natáčení pořádný balík trávy a v tom se utopila veškerá režie. Výsledek je bohužel hrozná ztráta času pro všechny, kdo za to nedostali zaplaceno (tzn. hlavně diváky). ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Pestré obsazení mě nalákalo ve vskutku nic neříkajícím traileru. Amandu mám rád (nemůžu se dočkat druhého Mamma Mia!), Olivii také, a proto jsem zpětně nechápal, že se vyskytly nominace (a pokud si pamatuju nakonec i proměněné) na Zlaté maliny. Musím uznat, že jsem se těšil na klasický vánoční film, od kterého nelze nic extrémního očekávat, ale v druhé polovině to byla pekelná nuda o jakýchsi rodinných nesrovnalostech. Napodruhé bych se už uzíval. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno