Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (225)

Shakers 

všechny recenze uživatele

O trošku lepšie ako druhý diel, ale fakt iba o trošku. Znova je to o ničom, znova je to nezáživne a hlavne znova to je bez nejakého lepšieho príbehu. Vlastne som mal pocit, že to príbeh ani nemalo. Strašná nuda, aj keď v závere sa trošku niečo začne diať, no s filmom to vôbec nezamáva, neudá sa žiadny nový smer, skratka nič sa neudeje, každý tu len plače, prechádza sa za doprovodu pesničiek, ktoré sú tak sladké až sa mi s toho kazia zuby a chce sa mi grcať, keď v každom druhom prestrihu sa musí vytiahnuť nejaká nudná erotická scéna bez nápadu. Som rád, že ďalšie diely už nebudú. 25% - 1* ()

venison 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem u šedé jedničky usnula, temnou dvojku vynechala a na svobodnou trojku vyrazila pro změnu do kina s milou společností v podobě maminky na mateřské, díky které se nějaké scény z filmu rovnali spíše komedii ;-) Ono, když v nějakém filmu je jedna z hlavních postav bývalý sirotek, nyní milionář, tak to o vyšší příběhové úrovni hodně vypovídá.. V díle "Padesát odstínů svobody" mi tak trošku přijde, že erotické scény jsou zde jen ze zvyku, jinak se snaží spíše vnést do popředí kriminální linii.. Béčková červená knihovna s pohádkovými prvky ;-) ()

Reklama

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

je otázkou,jestli může člověka zklamat něco,od čeho nic nečekal...evidentně může.I potom co jsem shledal po celkem solidní jedniččce druhý díl hloupým,ani zdaleka mě nenapadlo,že je možné jej v tomhle ohledu překonat.Trojka to dokazuje úplně na všech frontách.POstavy jsou stále na pěst,ale svojí hlouposti přidávají úplně nový rozměr.Na erotické scény,které byly to jediné celkem fajn v přechozích dílech trojka prakticky úplně rezignuje a naplno tak film ukazuje,jak slabé a hloupé je to vše okolo.Z dominatního a charismatické Christiana je uplakánek prvního řádu,který úspěšného podnikatele a lamače dívčích srdcí připomíná asi stejně jako Láďa Hruška kuchaře nebo "vynálezce".Ocelová Anička už se nenechává mlátit skoro vůbec,ale ofuky dělá ještě větší než ve dvojce a scénář jí k tomu všemu vkládá do úst neuvěřitelné repliky,které jsou pronášeny s takovou naléhavostí a uvědoměním až má divák potřebu se smát a milou Aničku zavřít do červeného pokoje...a nechat jí tam zavřenou.Navždy.Snahu o rádoby drama s prvky pseudodetektivky v závěru je lepší nezmiňovat protože to už bylo hodně na hranici parodie...10% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejsem zastánce humbuku kolem tohoto díla a vůbec ho nevyzdvihuji z důvodu, z jakého mnoho žen tady. Jsem romantická duše a tak celou tuto sérii mám rád, protože se jedná o velmi neobvyklý romantický film. Líbila se mi zápletka v prvním díle, která byla bohužel pokračováním shozena, ale protože se to nese v podobném duchu jako Stmívání atd. a mohu se na tento film dívat se svou drahou polovičkou, která z toho taky kdo ví jak nešílí, tak jsem z celku spokojen. Jantar už skutečně píchá, šuká a dokonce miluje. Film je dobře natočen, herci to zvládli, ona už je dokonce i krásná a překypuje to luxusem. Knížku jsem nečetl, ale z názorů, co slýchám je to pravý opak. A při troše povrchnosti a pohledu na paní James jsou to jen její touhy nikoliv skutečnost, ta si to ale snad může konečně zaplatit. Mrzí mě jen borci, kteří si na zdejším hodnocení honí své ego a kroutí hlavou nad neexistujícím světem. Proč může existovat nesmrtelný James Bond s bohatstvím a technologickýma kravinama a ne tento příšerně bohatý Jantar a naivní šedá myš? Každopádně už zbytečný díl, hodnotím jen završení série a schopnosti tvůrců mimo ELJ. ... Cinema City Letňany ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme budem aj tentokrát márne dúfať, že si aspoň po tretí raz ( všetko dobré ) ľudia uvedomia, že už akokoľvek je príbeh ( hlavne pre dámy ) lákavý a nápodobne aj nevkusný, úbohý, robiaci zo žien zlatokopky ( haló #MeToo, kde ste teraz, keď vás planéta Zem potrebuje? ), predsa len ide o otrasne natočený film. Rosamunde, Danielle, Inga, zlaté dievčatá, chceli ste dámam ukázať, aké je to zamilovať sa pod majákom, pri pobreží, na fjorde...a potom príde tá omrzlina E.L. James a z vašich čitateliek urobí zombies túžiace po jednom - o vyšportovanom modelovi, ktorý si ,,poctivo,, zarobil svoje miliardy, nikomu tým neublížil, nikým nemanipuloval a je odhodlaný sa zaľúbiť do šedej mišky, ako je Ana Oceľová. Pretty Woman, kde si, Mickey, Kim pomôžte nám!!! Pretože, ako tvrdia tu isté nemenované komentujúce užívateľky, že - proste my ženy to tak máme rady, tak sme v koncoch. Nech žije pracujúca trieda!!! A spomínal som vôbec, že film samotný stojí svojím spracovaním, ( asi ) hereckými výkonmi a taktiež aj soundtrackom fakt za jedno veľké, ešte teplé z análu vyvrhnuté... ()

Galerie (107)

Zajímavosti (12)

  • Severoamerické tržby byly 100,4 milionu dolarů, celosvětové pak 372 mil. (NIRO)
  • Film se začal natáčet v únoru 2016 ve Vancouveru v Kanadě a v Paříži ve Francii naráz s předchozím dílem Padesát odstínů temnoty (2017). (PaTeXx)
  • Natáčanie filmu trvalo 103 dní. (ČSFD)

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama